Uğur Alkapar Kuum Beach ile 10 yıl
HABERİ PAYLAŞ

Kuum Beach ile 10 yıl

Türkbükü’ndeki Bodrum klasiği Kuum Beach 10’uncu yılını kutluyor. Son beş yıldır işletmeciliğini Ersin Süzer’in yaptığı Kuum Beach menüsünü komple değiştirdi. Deniz ürünlerinin yanı sıra, avokadolu salatalar, detoks içecekleri göze çarpıyor. Menünün sürprizi ise kokoreç! Ersin Süzer ile konuştum, plajların gece kulübü gibi olmasından şikayet edip “Kuum’da insanları tatilde olduklarını gözardı etmeden sosyalleştiriyoruz. Hem keyifli müzik dinliyorlar, hem de denizin ve güneşin tadını çıkarıyorlar” dedi.

Haberin Devamı

NİŞANTAŞI'NDA DOĞAYA DÖNÜŞ

Nişantaşı’ndaki Urban Goat’u çok seviyorum. ‘Şehrin tatlı keçisi’ adını taktığım bu kafenin yemekleri çok özenli, lezzetli ve en önemlisi sağlıklı. Kendi demledikleri buzlu meyve çaylarının da hastasıyım. Buna ek olarak, ev yapımı limonata, özel üretim dondurmalar, soğuk kahveler o zincir markalarda içtiklerinizin yanında yeni bir dünya gibi gelecek. 11.30-17.00 arası zeytinyağlı servisi de var.

YÜRÜYEMEDİLER AMA DANS ETTİLER

LGBTİ derneklerinin her yıl Taksim’de düzenlediği ‘Onur Yürüyüşü’ dört senedir yasaklanıyor. Tüm dünyada rengarenk bir parti havasında geçen bu yürüyüş geçen Pazar yine yapılamadı. O heyecanla Taksim’e çıkanlar, GZone dergisinin Çukurcuma’daki Corinne Otel’in terasında düzenlediği partiye koştu. Herkesin dans ettiği organizasyonda insanlar caddede tadamadıkları özgürlüğü kısa soluklu da olsa hissetti.

TARİHİ BİR AN

Bodrum’un bohemlerinin toplandığı Gümüşlük’ün popüler mekanı Off Gümüşlük’te geçtiğimiz günlerde Nükhet Duru sahneye çıktı. Samimi ortamdaki konser herkesi mest etti. En güzel şey ise Birsen Tezer ile yaptıkları düetti. O tarihi ana şahit olan şanslı kişileri çok kıskandım.

TERASLARDA REKABET GECESİ

Geçen haftanın en konuşulan sosyal olayı Vodafone Red’in Spago’da düzenlediği parti oldu. Markanın sürpriz reklam yüzünün Buğra Gülsoy olduğu açıklandı. Gecenin basın sponsoru Elle dergisiydi. En çok dedikodusu dönen şey ise, derginin yayın yönetmenliğinden Ocak’ta ayrılan Işın Görmüş’ün, o sırada Swissotel’in terasındaki başka bir partiye ev sahipliği yapmasıydı.

ZORUNLU FENOMEN

Geçenlerde rastladığım genç bir oyuncu arkadaşım dert yanıyordu. Son iki dizisi kısa ömürlü olmuş, yeni bir işe kapak atamamıştı. “Zorla Instagram fenomeni oldum. Ne yapayım artık ben de buradan para kazanıyorum” diyordu. Çok haklı. Şöhret böyle zamanlarda kullanılmayacaksa ne işe yarar?

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder