Uğur Alkapar Maskesiz parti
HABERİ PAYLAŞ

Maskesiz parti

Haberin Devamı

Bir işletmenin başına gelebilecek en kötü şey trend olmasıdır. Önce trend, sonra tren olur çufçuflarsın! Karaköy’deki Mitte bunun en güzel örneği. Geçen sezon yere göğe koyulamıyordu. Şimdi ancak özel bir etkinlik varsa adını duyuyoruz.

Salı gecesi Doritos, Mitte’de parti verdi. Gözler, konuklara cips ikram eden ev sahibi Özge Ulusoy’daydı.

Herkes aynı şeyi söylüyordu:

“Özge çok iyi görünüyor. Hacı’dan ayrılması ona yaramış.” Nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile gelen Rüzgar Erkoçlar da birçok meraklı bakışa maruz kaldı. Ama o kadar aşık görünüyordu ki Tuğba’dan başka kimse umurunda değildi. Bu arada adı ‘maskeli parti’ olsa da kimse maske takmamıştı. Maskesiz de olsa eğlenceli bir partiydi.

ORTALIK TOZ DUMAN

Lüks semtlerin birindeki popüler bir bardan bahsedeceğim. Gültepeli kızlar buraya gitmek için Etiler’den taksi çağırıyor. Arabadan inerken takside yazan durağın adı görünsün istiyorlar. Çünkü burada aradıkları zengin erkek arkadaşın kafasında bir imaj oluşturmaları lazım. Ancak esas konu başka.

Hafta sonları eğlencenin doruğa çıktığı bu barın personel tuvaleti pek bir hareketleniyormuş! Sadece belli müşterilerin bildiği bu tuvalete mutfaktan geçilerek gidiliyor. Belli bir saatten sonra mutfak zaten boş.

İşte o zaman oralarda karlar yağıyor, ortalık toz duman oluyormuş! Duyduğuma göre işletme sahiplerinin bundan haberi yokmuş. Ama bu kadar yayıldığına göre duyup önlem almaları an meselesidir herhalde!

Fenix’in çöpçatan tuvaleti

Fenix, Etiler’de tutunmayı başaran az sayıdaki popüler restorandan biri. Üst kata açtıkları küçük gizli kulüple cazibesi iyice arttı. Müdavimler en çok buranın tuvaletini konuşuyor. Çünkü kadın-erkek ayrımı yok. Herkes aynı tuvaleti kullanıyor.

E tabii flörtler de burada başlıyor. İnsanlar en çok ayna karşısında tanışıp yakınlaşıyor. Duyduğuma göre gece boyunca bardan çok tuvalette vakit geçiren hanımlar varmış. Girip çıkanlara kolonya tutsunlar da bir işe yarasınlar bari!

Los Altos: Tam bir Meksikalı

İstanbul’da gerçek Meksika yemeği yapan sadece bir yer olduğunu biliyor muydunuz?

Galatasaray’daki Los Altos ancak oralarda yerel bir lokantada bulacağınız türden ‘taco’, ‘quesidillas’ (kezediya), ‘chili’ (Meksika fasulyesi) yapıyor. Cipslerinde sadece Meksika’da bulunan bir un kullanıyorlar. Yani çok iddialılar. Ülkenin ünlü kokteyli ‘Margarita’nın da mango, acı biber ve kuşburnu versiyonları var. Üstelik yemeğinizi müthiş bir Boğaz manzarasına karşı yiyorsunuz.

Burun buruna tiyatro

Tutmayan diziler tiyatrolara yaradı. Boşta kalan oyuncular, yönetmenler kendi sahnelerini açıyor. Oyunlar çeşitlendikçe aralarından çok ilginç işler çıkıyor. Şişhane’de ancak bir ofisin toplantı salonu büyüklüğündeki Gökçe Doruk Erten Stüdyo Sahne’de ‘Herkesin Bildiği Sırlar’ oyununu izledim.

Seyirci sadece 25 kişi. Ebru Unurtan ile Mert Tanık’ın oynadığı, ayrılmak üzere olan bir çiftin yatak odasındayız. Yaşadıkları hesaplaşmanın tam ortasındasınız. Bir buçuk saat boyunca hayatlarının parçası oluyoruz. Alan o kadar küçük, mesafe o kadar yakın ki kavganın şiddetini yüzünüzde hissediyorsunuz. Üç boyutlu bir filmdeymişsiniz gibi. Oyunu izlemiyorsunuz, yaşıyorsunuz!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder