Uğur Alkapar Seviyoruz, vazgeçmiyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Seviyoruz, vazgeçmiyoruz

Edis bu hafta İzmir ve Denizli’de sahnedeydi. Yarın Zorlu PSM’de, 6 Ekim’de Vadistanbul’da. Çoğu biletli, yani bedava olmayan bu kadar konsere rağmen hepsini doldurmayı başarmak her şarkıcıya nasip olmuyor. Konserlerindeki seyirci müthiş. Hayranı oldukları star sahneye çıkmadan önce tezahürata başlıyorlar. Çıkınca her sadık hayranın yapması gerektiği gibi çıldırıyorlar.

Her şarkıya eşlik ediyorlar. Yeri geldiğinde telefonlarını çıkarıp ışık şovuna başlıyorlar. Bir müzisyenin star olup olmadığını konserindeki izleyicisinden anlarsınız. Edis’in dört yıllık kısa kariyerinde, Harbiye’yi iki kez doldurabilecek, kendini yerlere atan bir kitle yaratmasını ise idrak edemeyenler oluyor. Onlar ülke gerçeklerinden habersiz. Çünkü bu çocuk, kısa süreye o kadar çok hit sığdırdı ki...

Haberin Devamı

Seviyoruz, vazgeçmiyoruz

Arkasına Ozan Çolakoğlu gibi sektörün en iyi aranjörlerinden birini ve plak şirketinin desteğini de alarak son dönemde dev adımlar attı. Şöhreti büyüdü ama tevazusu aynı kaldı. O hâlâ konserlerinde aile hikayeleri anlatan tatlı genç. Bu yüzden seviyoruz, vazgeçmiyoruz, kucaklıyoruz.

ALOHA CANIM

Hawaii dolaylarından Amerikan Mutfağı’na giren ‘poke’ iki yıldır yeni dünyada bir yemek furyası yarattı. Ülkemiz sınırlarına da deniz ürünleri ‘fast food’cusu diyebileceğimiz Dardenia sayesinde girdi. Pirinç, balık, avokado, yeşil soya fasulyesi, Japon turpu bir kasede bir araya geliyor. Üzerine soya sosunu döküp döküp yiyorsunuz.

Seviyoruz, vazgeçmiyoruz

Tüm yemek blogger’ları geçen çarşamba Dardenia’nın Nişantaşı şubesinde yapılan tanıtımdaydı. Yakında her yerde ‘poke bowl’ görmeye başlarsanız şaşırmayın. *Hawaii dilinde hem ‘merhaba’ hem de ‘hoşça kal’

YAZDAN KALANLAR

Yağmurlar başladı, hava serinledi ama aklım hâlâ bu yaz en iyi vakit geçirdiğim yerlerde. Üstelik aslında oraların da şu an en güzel dönemi. Okula gönderecek çoluğu çocuğu olmayanlar bu fırsatı kaçırmayıp şu güzelim yerlere gitmeli.

ZEYTİN HASADI FESTİVALİ

Marmaris’teki Kumlubük koyuna ta tepelerden bakan önündeki 137 metre derinliğindeki vadinin üstüne konuşlanmış Dionysos Village Hotel, zamanın durduğu bir yer.

Haberin Devamı

Seviyoruz, vazgeçmiyoruz

Ağaçların arasına gizlenmiş taş evlerden oluşan Dionysos kendi ruhuyla, kişiliğiyle ziyaretçilerini sarıp sarmalıyor. Ahmet-Rim Şenol’un 20 yıl önce kendi hayallerini hayata geçirdikleri Dionysos, senelerce sadece İngilizlere hizmet vermiş.

Ne şanslıyız ki artık yerli piyasaya da açıldılar. Şarabıyla, zeytinyağıyla, müthiş mutfağıyla Dionysos bizi dünyanın güzelliğine inandıran yerlerden. 6-8 Ekim tarihleri arasında Zeytin Hasadı Festivali var. İşte size güzel bir yaz vedası.

BODRUM'DA BİR AİLE VAHASI

Goddess of Bodrum Isis Hotel, Bodrum’un keşmekeşinin ortasında bir vaha. Özellikle aileler için çok uygun. Gümbet’teki otel, temiz denizi, alakart restoranlarındaki lezzetli yemek seçenekleri ve çocuk dostu olmasıyla öne çıkıyor.

Seviyoruz, vazgeçmiyoruz

Her akşam düzenledikleri farklı eğlencelerle de sıkılmanıza izin vermeyen personelin güler yüzünü de artılara mutlaka eklemeliyiz.

ŞEHİRDEN HABERLER

■ Geçen kışın sürprizlerinden Arnavutköy’deki ‘Small’, yazı Bodrum’da Kai Beach’te geçirmişti. Herkesin şehre dönmesiyle kapılarını açan mekan dekorasyonunu yeniledi.

Haberin Devamı

■ Nişantaşı’nın ‘Must’ı pazar günleri büyük ilgi gören ‘drunch’ları, müzikleri, ünlü yabancı DJ’leriyle konuşulacak.

■ Karaköy’deki ‘Mitte’, sadece mutfağıyla değil, müziğiyle de bu sezon gözde olacak. Alt kattaki gizli barı kapamaları da isabetli olmuş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder