Uğur Alkapar Sosyal medyada inenler çıkanlar
HABERİ PAYLAŞ

Sosyal medyada inenler çıkanlar

Haberin Devamı

Hayatlar artık sosyal medyada yaşanıyor. Tabii ünlüler de buradan takip ediliyor. Bazen alkışlanıp yüceltiliyor, bazen ayıplanıyor. Twitter’da TT olmanız, Instagram’da takipçinizin artması çok sevildiğiniz anlamına gelmiyor. Bakın bu hafta sosyal medyada hangi ünlülerin yıldızı yükseldi, hangileri indi…

ÇIKANLAR

GQ YILIN ADAMI ÖDÜLLERİ

Beren Saat’in dekoltesi, Cem Yılmaz’ın esprileri ve tüm eski aşklarını bir araya toplaması, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in zarafeti yüzlerce kez Instagram’da paylaşıldı. Milyonlarca hayranı olan Çağatay Ulusoy ve Barış Arduç gibi yıldızların katılımıyla Çarşamba gecesi yapılan GQ gecesi sanal ortamların kralı oldu.

DEMET AKALIN

Beykoz’da 70 metrelik kuyuya düşen küçük köpeğin 11 günün sonunda kurtarılması olay oldu. Kurtaran ekibe en büyük kıyağı da Demet Akalın yaptı. Tüm Türkiye’nin kilitlendiği bu kurtarma işinde emeği geçenleri sahne aldığı kulübe davet edip ağırlayacağını söyledi.

RÜZGAR ERKOÇLAR

4 yıl önce cinsiyet değiştirerek erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar’ın yaşamı ister istemez ilgi çekiyor. Makyöz Tuğba Beyazoğlu ile aşk yaşayan Erkoçlar, Sevgililer Günü’nde sürpriz yaparak evlenme teklif etti. O anların kaydedildiği video ise binlerce kez izlendi. Çifte destek mesajları yağdı

AYLİN ASLIM

Rock’çı olarak tanınan Aylin Aslım şimdi de seyahat blogger’ı oldu. Şu günlerde Uzakdoğu’yu gezen Aslım, Instagram’daki ‘yolcuduraylin’ hesabından göz alıcı fotoğrafların yanı sıra harika bilgiler paylaşıyor. Özellikle Vietnam ve Kamboçya kareleriyle dikkati çeken ‘yolcuduraylin’ kısa sürede 3 bin takipçiyi aştı.

ÇAĞATAY AKMAN

18 yaşındaki Akman’ın, Gece Gölgenin Rahatına Bak klibinin Youtube’daki tıklanma sayısı 130 milyonu geçti. Müziğiyle patlayan Akman’ın sosyal medya hesapları da patladı. Instagram’da daha çok ‘story’ paylaşmaya başlayan Çağatay tevazusu ve naifliğiyle örnek olacak bir tavır sergiliyor.

İNENLER

Asena Atalay

Beşiktaşlı Caner Erkin’den boşanan Atalay, ilk günlerde “Caner’le arkadaşız mutluluğunu isterim” diyordu. Adam Şükran Ovalı’yla evlenir evlenmez davalar açıldı, icralar geldi gitti, olay tam bir savaşa dönüştü. Taraflardan hangisi haklı bilinmez ama iki tarafın da itibarı için pek iyi olmadığı gerçek. Atalay’ın sosyal medyada aldığı eleştiriler de bunu gösteriyor.

HANDE YENER

Eski günler ne güzeldi. Demet Akalın bir laf eder, Hande Yener cevap verir, ‘timeline’ımız gün boyunca onlarla ilgili haberlerle dolardı. Hande Yener, Ümit Cem Şenol’la mutluluğu bulduğundan beri çok huzurlu olsa gerek sesi çıkmıyor. Aman mutlu olsun da, sosyal medyadan adı eksik olsun. Bu da güzel.

EDA TAŞPINAR

Tabii şimdi Eda Taşpınar mevsimi değil. Kızcağız bir şezlong bulup uzansa ‘turfanda’ olacak. Ama kışın bile Meksika’larda fink atıp illa bikinili foto paylaşan Eda Taşpınar gitti, yerine Avusturya dağlarında sanatoryuma yatıp göl, ağaç paylaşan sıkıcı biri geldi. Yaz gelse de Eda’nın Instagram’ı şenlense.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder