Uğur Alkapar Suma kafası
HABERİ PAYLAŞ

Suma kafası

Beni geçen yaz çok denediler ama Suma Beach’e götüremediler. Dedim ki ne işi var 40 yaşındaki adamın oralarda. Zaten plajı kumu sevmem. Denize bile iskeleden girerim.

Neyse sonunda geçenlerde yapılan sezon açılışında Suma Beach ile tanıştım. Gece karanlığında rengarenk ışıklarla pırıl pırıl olan ormanın içinde gençlerin dans etmesi çok hoşuma gitti. Bu ormana da sihirli orman adını takmışlar.

Bu cumartesi, bayramın ikinci günü (16 Haziran) sihirli orman sakinleri Burn enerji içeceğinin ev sahipliğinde DJ Dixon ve Marcus Worgull ile buluşuyor. Bu şahane müzik adamları sabahın ilk ışıklarına kadar dansa davet ediyor.

Haberin Devamı

Suma kafası

ROLI: MÜZİKTE TEKNOLOJİ VE YARIŞMA

‘Seaboard Block’ diye bir şey çıkmış. Bu alet klavye gibi ama değil. Dokunmatik yüzeyinde beş farklı dokunma boyutuna yer veriyor. Her türlü sesi çıkarabiliyor. ROLI de bu enstrümanın öncü markası.

Efendim, ROLI bir yarışma düzenlemiş. Mobicom, Zuhal Müzik Uniq İstanbul, Zuhal Müzik Akasya Acıbadem AVM gibi farklı alanlara konumlandırılan yarışma sahalarına gelerek, ROLI ile müzik deneyiminizi kaydederek bu yarışmaya katılabiliyorsunuz.

Sonra da bir jüri bu kayıtların arasından en iyilerini seçecek. Birinciye ROLİ Seaboard Block hediye edilecek. Acele edin, 25 Haziran son gün!

EYLÜL’DE GÜMBÜR GÜMBÜR FESTİVAL

20 yılı aşkın süredir müziği ve müziğin arkasındaki transformatif zihni destekleyen Red Bull Music, İstanbul’a yepyeni bir festival kazandırıyor. New York, Los Angeles, Paris, Johannesburg, Berlin, Viyana, Sao Paulo gibi 14 şehirle birlikte İstanbul’da da düzenlenecek olan Red Bull Music Festival 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında 5 günde 4 farklı konsept, film gösterimleri, söyleşiler ve 2 sergi ile toplam 60 sanatçıyı ağırlayacak. Açıklanacak isimleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Suma kafası

BODRUM’A YENİ SOLUK: KAI BEACH

İki sezon önce Blue Marlin Ibiza’nın hizmet verdiği, Mandarin Oriental’ın bulunduğu Cennet Koyu’nda bu sene Kai Beach var. Frankie’yi Frankie yapan Ayşem Saraçoğlu ile Türkiye’nin en iyi sömeliyelerinden Serdar Kömbe ekipleri ile iş başında.

Plaj, restoran ve bar olarak hizmet verecek Kai Beach, ‘bohem lüks’ konsepti ile kaliteli bir müşteri profilinin gözdesi olacak gibi görünüyor. Üstelik Arnavutköy’de özel bir kitleyi ağırlayan kulüp ‘Small’ Şeker Bayramı boyunca Kai Beach’e konuk oluyor.

Haberin Devamı

‘Kai’, Hawai dilinde ‘Deniz’, Çince’de ‘zafer’, Navajo Kızılderilileri’nde ‘sögüt ağacı’, İskandinav ve Gal dillerinde ‘anahtarların sahibi’, Yunanca’da ‘dünya’, Norveççe’de ‘kutsal’, Güney Afrika dilinde ‘güzel’, Persçe’de ‘kral’, Maori ve Yeni Zelanda dillerinde ‘lezzetli yiyecek’, Etrüsk dilinde ise ‘mutlu’ anlamına geliyor.


STATIONS

İstanbul’da gerçek lüks ve kaliteli hizmet arıyorsanız bakacağınız yer beş yıldızlı oteller. Özellikle uluslararası zincirler bu konuda çıtayı hayli yükseltiyor.

Mecidiyeköy’deki Fairmont Quasar İstanbul’a ilk kez gittim. Otelin restoranı Stations’da iftar yaptık. Açık büfe olmasına rağmen sunulan yemeklerin her biri en iyi malzemeyle, özenli bir şekilde hazırlanmıştı. Dahası, anında sıcak sıcak künefe ve pide yaptıkları bir fırınları vardı.

Tatlı delileri buradaki çikolata çeşmesini görse ne yapacaklarını şaşırır. Yakışıklı bir beyefendinin ud çalarak söylediği şarkılar, servis elemanlarının saygılı bir biçimde verdikleri kusursuz hizmet çok etkileyiciydi.

Haberin Devamı

Ramazan’ın son birkaç günündeyiz, yakalarsanız iftara, olmazsa daha sonra yemeğe gidin mutlaka.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder