Uğur Alkapar Tek adam Burak spot ışığını paylaşmak istemiyor mu?
HABERİ PAYLAŞ

Tek adam Burak spot ışığını paylaşmak istemiyor mu?

Haberin Devamı

Burak Özçivit ile Kerem Bürsin’in başrol oynadığı asker filmi ‘Can Feda’ 6 Nisan’da vizyonda. Burak Özçivit aynı zamanda yapımcı.

Filmden gelen son 3 basın bülteninde toplam 42 fotoğraf var. Tam 26 karede Burak Özçivit’i kah koşarken, kah ağaç taşırken, kah ateş ederken türlü türlü aksiyon içinde görüyoruz. Kerem Bürsin’in ise 5 pozu var!

Tek adam Burak spot ışığını paylaşmak istemiyor mu

Hiç dedikoduya gerek yok, bu manzarayı görenin aklına Burak Özçivit’in ön plana çıkmak istediği gelir. Sonra da doğal olarak ‘Kardeşim Benim 2’ yüzünden Murat Boz ile bozuşmasını hatırlarız.

Kendisinin böyle bir durumu varsa, tek başrollü filmler çeksin, olsun bitsin, değil mi?

DEVİASYON KURBANI POPÇULAR


Fikri Karayel isimli müzisyenin yeni şarkısı ‘Yol’u çok beğendim. Ama hem tarz hem müzik olarak Deeperise’ın Jabbar ile yaptığı ‘Raf’ şarkısına çok benzettim.

Dahası, vokal Mabel Matiz ve Sena Şener’in burundan burundan söylemesi gibi.

Vakıf kurup böyle alternatif popçulara deviasyon ve sinüzit ameliyatları için para toplamayı düşünüyorum. Çocuklar ferah ferah gürül gürül söylesin diye.

Aksi takdirde birkaçı sahnede nefessiz kalacak, maazallah kaybedeceğiz!

BLOGGER’LARIN DRAMI


Mercedes Benz Fashion Week’in açılış partisi Zorlu PSM’deki Sky Lounge’da pazartesi yapıldı.

Samsung’un sponsor olduğu partide ünlüleri pullu kıyafetlerinden tanıdık. Görünen o ki senenin modası altın-gümüş pullu tasarımlar.

Blogger, Youtuber ve influencer (Normalde anlamı etkileyici demek. Sosyal medyada kanaat önderi oluyorlar) adı verilen kişileri muhabirler tanımadıkları için girişte çekmedi.

Onlar da içerdeki fonun önünde arkadaşlarına poz verip hesaplarından paylaşmakla yetindi!

NİCE ON YILLARA


Modacı Raşit Bağzıbağlı’nın adını 10 yıl önce duyduk. İstanbul’a gelen Paris Hilton’a tasarladığı kıyafeti giydirmeyi başaran genç ve heyecanlı bir tasarımcıydı. İlk röportajını bana vermişti.

Şimdi tüm starların peşinde koştuğu zirvedeki bir modacı. Dün Beşiktaş’taki Shangri-La Hotel’de 10. Yıl defilesini yaptı. Hollywood yıldızlarının bile kırmızı halıda taşınmak isteyeceği kıyafetler gördük yine.

Ben artık seneye Oscar töreninde birkaç Raşit Bağzıbağlı tasarımı görmek istiyorum! Vakti geldi.

ÜÇ SAYI ALDIRAN STEAK HOUSE


Basketbolcu Kerem Gönlüm ile eşi Elif Gönlüm, İstinye’de Baskqet adında bir et lokantası açtı. Aynı zamanda spor konseptli bir bar. Tam adıyla Baskqet Steak House & Sports Bar.

Etler gerçekten harika. Kılıçta gelen ve çedar sosuna batırılarak yenen lokum buranın favori yemeği. Şarap seçimleri de dört dörtlük.

Şanslıysanız Gönlüm çiftine de zaman zaman burada rastlayabilirsiniz. Ama en önemlisi, ortam ambiyans çok rahat, çok keyifli.

HATİCE TEYZE VE SÜT


Bodrum’un meşhur ‘Hatice Teyze’sinden bahsetmek istiyorum. Işıl Tan’ın yarattığı bu organik güzellik ve gıda ürünleri markası, Türkbükü’nde açtığı bir dükkan ile başlamıştı.

Hatice Teyze eşek sütünden yaptığı sabunla meşhur olmuştu. Hollywood yıldızlarına kadar gitmişti bu sabun.

Geçenlerde yeni doğum yapan bir arkadaşımı Hatice Teyze çayı içerken gördüm. Bu çay emziren annelerde sütü artırıyormuş. Anladığım kadarıyla Hatice Teyze’nin uzmanlık alanı sütler ama tüm ürünleri keşfedilmeye değer. :)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder