Uğur Alkapar Türkiye’nin Cher’i
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye’nin Cher’i

Nükhet Duru son dönemde yaptığı işlerle kendi kulvarında ipi açık ara göğüslüyor. Sesinden, havasından hiçbir şey kaybetmeden hala bülbül gibi şakımasını bir yana bırakıyorum.

People'da yaptığı kabaredeki müthiş performansı, SesVerSus grubuyla kaydettiği akapellalar (bunu görmediyseniz hemen Youtube'da bir bakmanız lazım, yıkılıyor) ve yaza damgasını vuracak son single'ı 'Mavi Düşler'.

Sevenlerinin dediği gibi ‘Nünü’ başarının sırrının gençleri dinlemek, onlarla çalışmak olduğunu çözmüş. Güzel olan şu ki ‘Mavi Düşler’in ardından iki şarkı daha gelecek. Üç single’lık bu projenin içinde umarım şöyle bangır bangır dans parçaları, en azından remiksleri vardır.

Haberin Devamı

Amerika’nın Cher’i varsa bizim de Nükhet Duru’muz var. Hem daha güzel!

BAŞKA BİR POPSTAR

Konu pop müzikten açılmışken, tabii ki hemen Edis’ten bahsetmek istiyorum. Kestirdiği saçlarıyla birden 4 yıl önceki çıkış dönemindeki tazeliği yakaladığı, aralıksız verdiği konserler sayesinde kilo verip incecik olduğu, hoşluk derecesinin tavana vurduğu gibi dünyevi konulardan bahsetmeyeceğim.

Edis bunca işinin arasında bir de Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye sözcülüğü görevini üstlendi. Mülteci gençlerin sosyal uyum süreci, kadına yönelik toplumsal cinsiyet temelli şiddetin her türlüsünün ve çocuk yaşta evliliklerin sonlandırılması konularında program ve projeler yürüteceklerini açıkladı.

Edis boşuna pop müziğin prensi değil. Tek derdinin şöhret, müzik, hayranlar olmadığını bu davranışıyla gösterdi. Tam bir asil. Onu seviyoruz, çünkü bizi hiç yanıltmıyor.

HAMİLTON: GÖKYÜZÜNDE 100 YIL

Geçtiğimiz günlerde Hamilton saat markası Nişantaşı'ndaki Spago'da bir etkinlik yaptı. Tanıdık yüzlerin bir araya gelip hasret giderdiği bu etkinlikte 100 yıllık markanın "Vay be" dedirten geçmişini de öğrendik. Meğerse Hamilton uçak kokpitlerindeki araçları yapıyormuş.

Hatta 1918’de Amerika’daki ilk posta uçaklarının resmi zaman tutucusuymuş. Günümüzde havacılık alanında bir numara olan bu saat markasın kolumuzda zamanı tutması kadar güven verici bir şey düşünemiyorum.

SEYHAN ARMAN ÖDÜLLENDİ

‘Küründen Kabare’, tiyatro oyunu ile ayakta alkışlanan Seyhan Arman, bu yıl 6’ncısı düzenlenen Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri'nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne aday oldu. Bu geceden eli boş dönmeyen Seyhan Arman ‘Jüri Özel Ödülü’ aldı.

Haberin Devamı

Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri’nde ise ‘Teşvik Ödülü’ kazandı. Seyhan Arman kendi yazdığı oynadığı tek kişilik bu oyunla bence tarih yazdı. Bir trans oyuncu, oyun yazarı olarak gelecekte daha büyük başarılara imza atacağından ve adını çok daha sık duyacağımızdan hiç şüphem yok!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder