Uğur Alkapar Velayet savaşları
HABERİ PAYLAŞ

Velayet savaşları

Haberin Devamı

UMA'NIN SEÇİMİ

Uma Thurman ile eski nişanlısı Arpad Busson 2008’den 2014’e kadar aşk yaşamışlardı. Şu an 4 yaşında olan kızları Luna’ya rağmen ayrılmışlardı. Çiftin arasındaki velayet savaşı 2 yıldır devam ediyor.

New York’ta yaşayan Uma Thurman’ın Avrupa’da film çekimleri var. Luna’nın babası ise kızının asla ülke dışına çıkmasına izin vermiyor. Uma Thurman’ın bir seçim yapması gerek: Rolü geri mi çevirecek, aylarca kızından ayrı kalmayı göze mi alacak!

"AMERİKA'YA DÖN"

‘Game of Thrones-Taht Savaşları’nın ‘Kraliçe Cersei’i İngiliz oyuncu Lena Headey 2 yıl önce olaylı bir boşanma geçirdi. 6 yaşındaki oğlu Wiley’yi, Amerikalı babası Peter Loughran ile yaptığı anlaşma nedeniyle ancak belli bir süre ülke dışında tutabiliyor.

Dizi çekimleri ile meşgul olan Lena Headey, aylardır oğlunu yanında, İngiltere’de tutuyordu ve babasının gelip oğlunu görmesi için uçak biletini ödüyordu. Ancak İngiliz okullarının daha iyi olduğu gerekçesiyle tamamen Londra’ya yerleşmeye karar verince devreye mahkeme girdi. Yargıç, Lena Headey’nin bir an önce Wiley’yi Los Angeles’a geri getirmesini istedi.

Rock ve klasik

Klasik müziğin popstarı, İngiliz kemancı Nigel Kennedy geçen gelişinde İstanbullulara müzik ziyafeti yaşatmıştı. 4 Kasım’da Volkswagen Arena’da Jimi Hendrix klasiklerini çalacak olan Nigel Kennedy’nin performansı merakla bekleniyor. Rock müzikle klasik birbirine karışınca bakalım neler oluyor, göreceğiz!

Ucuz kurtuldu

Amerika 8 Kasım’da yeni başkanını seçecek. Justin Timberlake, California’da yaşamasına rağmen erken oy kullanmanın mümkün olduğu memleketi Tenessee’ye gitmişti. Sandık başında verdiği pozu da yasak olmasına rağmen Instagram’da paylaşıp herkesi vatandaşlık görevini yapmaya çağırmıştı.

Tabii kıyamet koptu ve Justin Timberlake’in 30 gün hapis cezası ile karşı karşıya olduğu söylendi. Çok geçmeden yetkililer açıklama yaptı: “Olay yerinde tutanak tutulmadığı için yapılabilecek bir şey yok!”

PARTİ İPTAL!

Abartılı vücut ölçüleri ile ünlü manken Amber Rose, geçen Çarşamba ‘Cadılar Bayramı’ partisi verecekti. Organizasyon gizli bir yerde gerçekleşecek, ünlü konuklar ağırlanacaktı. Ancak önceki Cuma ve Cumartesi arka arkaya havuz başı eğlencesi düzenleyen Amber Rose’un enerjisi 3’üncü geceye yetmedi. Partiyi iptal etti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder