UOzan Darıcı Galatasaray 6-0'ı mumla arar
HABERİ PAYLAŞ

Galatasaray 6-0'ı mumla arar

Acizliğin bir futbol takımı üstünde ne gibi etkileri olur, 90 dakika boyunca bunu izledim. Özür dilerim, Baros'u bir kenara ayırmam gerekirdi bu cümleyi yazarken.

Çünkü 11 kişi arasında, sahada onurlu duruş gösteren tek adam Baros'tu. Florya'da yetişmemiş, Galatasaray'ın öz çocuğu olmayan, tribünlere üçlü çektirmeyen, öz be öz Türk çocuğu olmayan Çek Cumhuriyeti vatandaşı olan Milan Baros'tu sahada kaldığı süre içinde kendini parçalarcasına oynayan, adalesi atana kadar koşan Milan Baros.


DELİKANLI (!) SERVET

Haberin Devamı

Aslında hiç yapmam ve yapmadım da ama 90 dakika boyunca sözünü kimseden esirgemeyen (!), herkesin 'delikanlı' dediği Servet Çetin denen arkadaş, bir takım nasıl sabote edilir, bütün inceliklerini gösterdi. Şimdi başlanır, "Yüzünde maske vardı" muhabbetleri ama kimseye yediremezler.

Ülkenin en iyi stoperi denilen adamın sahada yaptıklarına bakıp, tribünden gelen "Fatih Terim" sesleri ile yan yana koyunca tablo gayet netleşiyor ama onu zamanı gelince konuşalım.

AZİZ YILDIRIM DİRAYETİNİ GÖSTEREMEYEN BAŞKAN

Şimdi sormak lazım. Karl Heinz Feldkamp, Michael Skibbe, Bülent Korkmaz ve Frank Rijkaard. Tüm bu isimlerin hepsi suçlu mudur? Bu kulübün iyi yönetilemediğini görmek bu kadar zor mu? Kendi futbolcusuna yapılan saldırı karşısında Aziz Yıldırım'ın gösteremediği dirayeti göstermemek midir başkanlık yapmak?

Teknik direktörünün istediği onlarca oyuncu arasından hiçbirini almayıp, 80 bin dolar maaş alan Adnan Sezgin'in kişisel tercihleri midir Galatasaray'ı bugünlere getiren, artık konuşmak lazım. Hatta yüksek sesle dillendirmek gerekir.


ADNAN PARANTEZİNDE POLAT+SEZGİN

Galatasaray Adnan parantezinde Polat+Sezgin yönetimiyle berbat bir duruma getirildi. Bunu sadece şu gün alınan sonuç dahilinde dillendirmiyorum. Hangi branşta var Galatasaray? Basketbol mu, voleybol mu, atletizm mi? Hangisinde var? Türkiye'de kendine rakip olarak gördüğün Fenerbahçe hepsinde önüne geçmiş, at koşturuyor, sen ekranlara çıkmış ağlamaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Kusura bakmayın ama ben 30 yıldır bu kulübün bu kadar berbat, bu kadar acziyet içinde yönetildiğini görmedim. Ortada ne bir başarı, ne de bir ışık var. Siz kaldığınız sürece de olacak gibi görünmüyor.

Haftaya ne mi olur? Haftaya Galatasaray 6-0'ı mumla arar.

FUTBOLCU GÜNLÜĞÜ

Ufuk: Neyse ki, Kadıköy'de yokum, yırttım.
Serkan Kurtuluş: Sabri mi sağ bek ben mi anlayamadım.
Hakan Balta: Ne güzel sakatken, bu dertlere girmiyordum.
Servet: Rijkaard'ın ipi elimde, artık bana tek kelime edemez.
Insua: Sabri'yle antrenman yapmamak lazımmış. Orta yapmayı unuttum.
Mustafa Sarp: Yeteneksizim ama ilk 11'de yerim garanti.
Ayhan: Fenerbahçe maçında oynamamak için kırmızı kartlık hareket yaptım, hakem yine de kırmızıyı vermedi. Hafta içi sakatlanmak en iyisi.
Misimovic: Acilen Almanya'ya gitmem gerekir, buralar karışmak üzere.
Sabri: Orta yapmayı öğrensem benden büyük futbolcu olmaz.
Pino: Kolombiya gibi karmakarışık bir yer burası. Fransa'da oynamasam da mutluydum.
Baros: Yırtındım, yırtındım en sonunda adalemi yırttım.
Aydın: Benden kurtarıcı olmaz ama anlatamıyorum.
Aykut: Kadıköy'de kale yine bana kaldı iyi mi?
Mehmet Batdal: Umarım Baros'tan beklediklerini benden beklemezler.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder