Volkan Aliakar 7 gol 8 puan!
HABERİ PAYLAŞ

7 gol 8 puan!

Bursaspor’un berabere kalıp, Beşiktaş’ın da mağlup olmasıyla Kasımpaşa maçı Trabzonspor için adeta 8 puan değerindeydi. Teknik direktör Şenol Güneş de talebelerini bu şekilde motive etmiş ki, henüz 2. dakikada fırtına gibi esmeye başladı Bordo-Mavililer. Takımın saha içindeki patronu Selçuk İnan yönetimindeki Karadeniz ekibi rakip fileleri tam 7 kez havalandırıp İstanbul’daki taraftarlarına gol ziyafeti çekti. Kasımpaşa’nın taktik anlayışı tam da Trabzonspor’un istediği cinstendi.

[[HAFTAYA]]

Savunma hattını ileride kuran takımlara karşı her zaman istediği pozisyonları yakalayan Bordo-Mavililer, böyle bir fırsatı kaçıramazdı. Özellikle sağdan Burak, ortadan da Umut Bulut defansın arkasına atılan toplarda sonuca gidip işi erken bitirdi. Bu isimlere 62’de oyuna dahil olan Jaja da eklenince sahalarda ender görülen bu skor ortaya çıktı. Keller’in kırmızı kartıyla Kasımpaşa’nın iyice gardı düşerken, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de gelecek haftaları düşünmeye başladı.

Haberin Devamı

İki asist yapıp yıldızlaşan Serkan Balcı’nın yerine sağ bekte Barış Ataş’ı deneyen tecrübeli hoca, Sezer Badur’u oyuna sokup Cale’yi kulübeye çekti. Bu değişiklikle Ceyhun stopere Egemen sol beke kaydı. Güneş’in bu periyotta kaptan Yattara’yı aklına getirmemesi düşündürücüydü. Çünkü her zaman şova yönelik hareketleriyle taraftarı coşturan Gineli yıldız farklı galibiyeti daha da keyifli hale getirebilirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder