Yağmur Kalyoncu Yaz yağmuru düşer durur yüreğime
HABERİ PAYLAŞ

Yaz yağmuru düşer durur yüreğime

Haftanın son gününde sevgili Serdar Ortaç’ın 90’lı yıllara damga vuran şarkı sözleriyle sizlere merhaba demek istedim.

Zira şu sıralar hava koşullarından dilimize dolanmış durumda.

Gazete manşetlerine İstanbul’da 43.000 şimşek çaktı başlıklarının atıldığı bu hafta da yine bir çılgınlık yapıp sizler için havuz konseptlerini anlatmaya devam ettim. Bu haftaki durağım Hilton İstanbul Bosphorus oldu.

Kapısından içeri girer girmez etkilendiğim bir yer benim için Hilton İstanbul Bosphorus. Duvarlarında hala Sadri Alışık’ı, Filiz Akın’ı, Türkan’ı, Ediz’ i görüyor gibiyim. Hele o Hilton İstanbul Bosphorus’ ta çekilen havuz sahneleri yok mu? Havuza doğru inen merdivenlerde bozulmayan bu dokuyu görünce zamanda yolculuğa çıktım biran.

Haberin Devamı

Yaz yağmuru düşer durur yüreğime

Otelin Pazarlama Müdürü Derya Hanım bizim için en küçük ayrıntıyı bile düşünüp gerekli organizasyonu yapmış. Yeşillikler içinde gizli havuza ulaştığımızda güler yüzü ve pozitifliği ile bütün gün ilgisini bizden esirgemeyen Burak Bey karşılıyor bizi. Harika bir öğle yemeği ile başlıyoruz güne. Havuz menüleri oldukça geniş. Çeşitli ızgara seçeneklerinin zeytinyağlılar ve salata ile birleştiği bir de üzerine meyve ile taşlandığı BBQ Menü hem doyurucu hem de hesaplı. (95 TL)

Yağmurlu havanın yerini güneşe bıraktığı öğle saatlerinde havuz yavaş yavaş kalabalıklaşmaya başlıyor. Özellikle çocuk havuzu. Gönül rahatlığı ile çocuklarınızı havuza sokabiliyorsunuz ama. Hem hijyenik koşullar sürekli denetleniyor hem de bir cankurtaran gözünü bile ayırmadan tüm gün güvenliğiniz için sizi izliyor.

Sıcaktan bunaldığınız saatlerde de imdadınıza yetişenler var. Karpuzlu, portakallı, yeşil çaylı seçenekleriyle sağlıklı buz gibi içecekler misafirlere ikram ediliyor.

Tüm bu güzel detayların dışında harika bir fikri hayata geçirmiş Hilton İstanbul Bosphorus ekibi.

Yaz yağmuru düşer durur yüreğime


HİLTON İSTANBUL BOSPHORUS'TA GECE YÜZMELERİNE NE DERSİNİZ?

Hilton İstanbul Bosphorus’ta gün batımından gece yarısına yüzerek ve dans ederek haftaya eşsiz bir ara verebilirsiniz.

Geçen yaz başlayan, şehrin gece eğlencesi anlayışına bambaşka bir soluk getiren “Gece Yüzmeleri” bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

Şehrin yeşillikler içindeki en büyük otel havuzunda gerçekleşecek alternatif eğlence ile siz de haftaya eşsiz bir ara verip dansın hem de yüzmenin keyfini çıkarın derim.

Sizler için havuz başında bir video çektim. Hadi beraber izleyelim. Bir like ‘ınızı alırım ama :)


GELELİM HAFTANIN GÜZELLİK TAVSİYESİNE...

Editör olarak çeşitli ürünler deneyip, çeşitli kriterlerime uygun bulduğum ürünleri de sizlerle buluşturuyorum.

Doğal içerikleri ve hayvan dostu olmaları bu kriterlerimin başında geliyor.

Bir de gerçekten deneyip etkili sonuç aldığım markalarım oluyor. Anlatmaya, sizlerle paylaşmaya heyecanlandığım markalar…

Onlardan biri ile bu gün devam edeceğim yazıma.

NUXE

Yaz aylarında yağlı yapıdaki ürünleri kullanmamanızı öneriyorum ben. Zaten plajda bronzlaştırıcı yağlarla gün boyu haşır neşir oluyorsunuz. Bir de duş sonrası yağlı bir ürün kullandığınızda cildiniz nem şoku yaşıyor ve kusuyor.

Bu sebeple yaz aylarında yağlı yapıdaki ürünlerinizi kullanılmayanlar rafına yerleştirin.

Su bazlı ürünlerinizi çıkarıp kullanmaya başlayın.

Haberin Devamı

Yaz bakımınız için yumuşacık bir ürün öneriyorum sizlere. Aquabella Serisi

Yaz yağmuru düşer durur yüreğime

Hem kokusunu hem de dokusunu çok seviyorum. Beyaz nilüfer, yulaf, latin çiçeği ve yeşil mercimek özleri ile zenginleştirilen Nuxe Aquabella serisinde cilt bakımınıza önce mikro tanecikli günlük kullanıma uygun arındırıcı jel ile başlamanızı öneriyorum. Doğal mavi mikro-tanecik içeren bu yüz temizleyici jel, cildi kurutmadan derinlemesine temizler, aşırı sebumu giderip düzensizlikleri azaltarak temiz, taze ve aydınlık bir cilt sağlar.

Yaz yağmuru düşer durur yüreğime

Ardından Aquabella gözenek sıkılaştırıcı losyon ile devam edin bakımınıza. Bu hafif dokulu tonik, cildi nemlendirici bir tazelik katmanıyla sarmalayarak cilt dokusunu iyileştiriyor. Gözenekleri sıkılaştırıp ten renginizi tazeliyor.

Birkaç ürünle etkili bakım sağlamak isteyenler için son aşama nemlendirici. “Çıplak ten” hissi veren Aquabella nemlendirici losyon, karma ciltlere özel etki sunuyor; kuru bölgeleri nemlendiriyor ve cildin kalitesini görünür şekilde iyileştiriyor. Bitkisel %100 Flu kompleks (Fransa’da 1 patent alınmıştır) sayesinde cildiniz pürüzsüz hale geliyor, tazeleniyor. Ayrıca cildin parlamasını da önlüyor.

Yaz yağmuru düşer durur yüreğime

Nuxe Aquabella serisi ile yaptığım eğlenceli bakım videom @yagmurkalyoncu instagram hesabımda.

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Gülümsemeyi unutmayın…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder