Yaşar Özay Bu köyde sadece İngilizce var
HABERİ PAYLAŞ

Bu köyde sadece İngilizce var

Haberin Devamı

Fethiye’de açılan Mentora’da 8-16 yaş grubundaki çocuklara adeta İngiltere’deki gibi dil eğitimi verilecek

BAU GLOBAL ailesinin Mentora markası “İngiltereyi ayağınıza getirdik” mottosuyla Türkiyedeki ilk dil okulunu Fethiye’ de açtı. Doğayla iç içe 30 dönüme yayılan kampüste sadece öğretmenler değil, bütün personel İngilizce konuşuyor. 9-16 yaş arası çocuklara yönelik kampüste öğrenciler konuşma ağırlıklı programların yanı sıra uluslararası TOEFL, IELTS gibi sınavlara da hazırlanıyor.

İNGİLİZ AİLELERLE

Dil okulunda 160 kursiyer konaklayabiliyor. 16 yaş üzeri kursiyerler Türkiye’de ilk kez uygulanan Host-family sistemiyle Fethiye’deki İngiliz ailelerin yanında, İngiliz yaşam koşullarını deneyerek eğitimlerini sürdürebiliyor. Kampüste dil eğitiminin yanı sıra sosyal ve sportif aktivitelere yer veriliyor. İnternet üzerinden öğrenci kabul edecek Mentora’da eğitim 8 Mayıs’ta başlayacak.

Mentora Fethiye’nin kurucusu Essum Aslan “Çocuklarımızı artık yurt dışına göndermek yerine, yurt dışı imkanlarını ve kalitesini ülkemize taşıdık.” dedi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ise “Mentora dil açısından bir okuldan ötesi. Dil eğitimine özel bir soluk getirecek ve eğitim turizmi akımını da başlatacak” dedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder