Yaşar Özay Dershane eve taşındı
HABERİ PAYLAŞ

Dershane eve taşındı

Haberin Devamı

Dershanelerin kapatılmasının ardından açılan dijital eğitim platformlarına bir yenisi daha eklendi. ‘dersteyim.com.tr’ sitesi, birinci sınıftan üniversiteye kadar tüm sınıflara hitap ediyor. Sitede 5 bin ders videosu ve 60 bin soruluk soru bankası var

‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’


Türkiye’nin yeni ve kapsamlı dijital öğrenim platformu ‘dersteyim.com.tr’ ‘Birlikte başaracağız’ sloganı ile faaliyete geçti. Birinci sınıftan üniversiteye kadar tüm sınıflar için dijital bir eğitim platformu olan sitede, 5 bin ders videosu ile 60 bin soruluk soru bankası yer alıyor. Projeyi gerçekleştiren Keremoğlu Özel Eğitim Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Eraslan, ‘dersteyim’i Türkiye’ye kazandırmaktan ve bu olanağı her yaştan öğrencinin hizmetine sunmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını belirtti. Eraslan, kaliteli, kolay ulaşılabilir bir eğitim platformu oluşturduklarını söyledi.

VELİLER ‘DERS ÇALIŞ’ DEMEYECEK

3 yıldır en iyiye ulaşmak için çalıştıklarını belirten Eraslan, ‘dersteyim‘nin öğrenciler için öğrenmeyi sevecekleri, başarılarını arttıracakları çok önemli bir destek olacağını bildirdi. Eraslan, “Cep telefonu, tablet veya bilgisayar ile kullanabilecekleri ‘dersteyim’ sayesinde onlar neredeyse özel öğretmenleri yanlarında olacak. Ailelere, ‘ders çalış’ demek yerine, sistemin veli oturumundan giriş yaparak çocuklarını takip edebilecekleri uygun şartlarda bir eğitim fırsatı sunuyoruz. Öğrenci ve velilerin yaşamında önemli bir değişiklik oluşturacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder