Yasemin Candemir Sonbaharda güzellik 4.0, 'Cushion' etkisi ile başlıyor!
HABERİ PAYLAŞ

Sonbaharda güzellik 4.0, 'Cushion' etkisi ile başlıyor!

Son 10 yıldır makyaj marketine giren ve hissettirdikleri doğallık teması ile öne çıkan “Cushion” fondötenler önümüzdeki sezon tüm makyaj uygulamalarına sirayet etmeye ve adeta endüstri 4.0 gibi güzellik 4.0’ı hayata geçirmeye hazırlanıyorlar.

Dünyada yükselişini hızlı bir ivme ile yükselten Kore makyaj kültürü, sağlıklı, doğal, cilt gibi görünen cilt anlamına geliyor. Aşırı fondöten sürülmüş, cildin parladığı ya da aşırı matlaştığı durumlar, kontür gibi uygulamalar Koreli’lerin makyaj mantığına tamamen ters.

Haberin Devamı

Onlar için ve Kore’yi güzellik felsefesi anlamında baş tacı tüm dünya kadınları için edenler için doğal, yokmuş gibi görünen, nemli, diri, sağlıklı bir cilt en ideal olanı. Tüm cilt ürünlerinin olabildiğince hafif, güneşe karşı maksimum koruyuculu ve de olabildiğince yokmuş gibi görünmesi gerekiyor.

Artık hepimize fondöten sürmek ağır geliyor. BB hatta CC kremler bile üzerindeki ağırlıkları yeterince atamıyor ve size bakan kişi ilk bakışta cilt renginizle oynadığınızı, doğallığınızı kaybettiğinizi fark ediyor.

Sonbaharda güzellik 4.0, Cushion etkisi ile başlıyor

İşte tam noktada da bu burada da Cushion Compact’lar oyuna giriyor.

Kapatıcılık vermesi, cilt tonunu eşitlemesi, gün boyu kalabilmesi, havadan etkilenmemesi ve kimsenin yüzünüze bir şeyler sürdüğünüzü fark etmemesi gerekiyor. Gün boyu katman katman uygulanabilen ama yine de fark edilmeyen “Cushion”lar, hafifliğini asla kaybetmiyor. BB kremlerdeki yüksek SPF değerlerini koruyup, yüksek SPF'in getirdiği gri tondan kurtuluyorlar.

Beklenildiği üzere uygulama süresini de minimuma düşürüyorlar.

İşin işi tarafı bu günlerde güzellik dünyası “Cushion” tasarımların makyaj rutininin her aşamasına dahil olacağını konuşuyor. Eyeliner’dan highlighter’lara hatta matlaştırıcı ürünlere kadar tüm güzellik seansınızı ele geçirmeye hazırlanan tasarımlar arasında, kalıcı bitişleri ve konforlu hissiyatlarıyla rujlarda var.

2018 İlkbahar/Yaz, hem minimal hem de maksimal dokunuşlara aynı anda sahip güzellik portreleriyle ilham veren bir sezon oldu. Dönem güzelliğinin öne çıktığı sıcak mevsimde, renkler ve ışıltı da görünümlerin vazgeçilmez parçasıydı. Belli ki “Cushion” tasarımlarla 2018 Sonbahar/kışı yüksek sesle doğallık vurgusu yapacak. İnce yapılı bir fondötenle eşitlenmiş, nemli ve ferah dokunuşlu ciltler önümüzdeki sonbaharın olmazsa olmazı olacak.

Haberin Devamı

Sonbaharda güzellik 4.0, Cushion etkisi ile başlıyor

Öne çıkanlar...

L'Oreal Nude Magique Cushion Fondöten, Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup, Bobbi Brown Skin Foundation Cushion Compact SPF 35, Burberry Lip Velvet Crush Sheer Matte Lip Stain, Murad MattEffect Blotting Perfector “Cushion” ürünlerin öne çıkanları…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder