Yazgülü Aldoğan TRT, CHP'li belediye diye töreni boykot etti!
HABERİ PAYLAŞ

TRT, CHP'li belediye diye töreni boykot etti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘İsmail Cem Televizyon Ödülleri’ töreninde en çok şaşkınlık yaratan olay birçok programıyla aday gösterilen ve 5 ödül kazanan TRT’nin ödül törenini boykot etmesiydi! Töreni boykot ederek katılmayan sadece TRT değildi. Antalya Valisi, Emniyet Müdürü ve törene hamilik yapan Kültür ve Turizm Bakanı da törene katılmadı. Antalyalıların anlattığına göre; meğer Belediye başkanlığının CHP’ye geçmesinden beri hükümet temsilcileri Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a tavır yapıyor ve davetlere katılmıyormuş! Ödül törenine katılacaklarını açıklayan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin dahil, 52 davetli, gelişini son anda iptal etmiş. Hatta ismi lazım değil, bir-iki TRT mensubu da gelen telefonlar üzerine masaları terk edip kaçtı! TRT’ye genel müdürlük yapmış İsmail Cem adına düzenlenen bir televizyon ödül programını TRT’ciler neden mi boykot etti? Bunu en yukarılara sormak gerekiyormuş!

Haberin Devamı

Behlül ‘Hanımın Çiftliği’ne de gitsin

Ülkenin hükümeti emrindeki TRT töreni boykot etti, ama ekranın en sevilen ve bilinen tanıdık simaları oradaydı! Bunda en büyük pay hiç kuşkusuz, ödül alacak olanların önceden bilinmemesi ve bunun kulaklarına fısıldanmamış olmasıydı. Jüri üyeleri tarafından zarflar son gün teslim edildi, sayım işlemi ödüle birkaç saat kala yapıldı. Sonuçlar açıklanırken koca salonda nefesler tutuldu, saniyeler geçmek bilmedi ve kazanan açıklandığında büyük sevinçler yaşandı! Hatta 3 programıyla aday gösterilen yılların televizyoncusu Okan Bayülgen bile “Kazananlar önceden belli olmadığı için kimse buraya çıkıp hazırladığı bir konuşmayı okuyamadı, burada sevinçten saçmalama hakkı herkese verildiği için tören çok güzel geçiyor” dedi. Aday gösterilen çok ünlü drama dizilerinin ekiplerinin tam kadro törende hazır bulunmasının dışında bütün vakitlerini birbirleriyle geçirmeleri görülecek şeydi. ‘Ezel’ ve ‘Aşk-ı Memnu’nun ekipleri birbirlerinden ayrılmazken zaman zaman “Köşkteki kadınları bitiren ‘Behlül’ün ‘Hanımın Çiftliği’ne gideceği” esprileri yapılmadı değil!

Haberin Devamı

Kenan mı Kıvanç mı?

En çekişmeli kategori hiç kuşkusuz iki yakışıklı erkek arasında yaşandı; ‘Aşk-ı Memnu’nun ‘Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ ile ‘Ezel’in sert adamı Kenan İmirzalıoğlu arasındaki yarışı Kenan kazandı. Ekran dışında ilk kez gördüğüm genç aktör gerçekten de yakışıklı ve karizmatik. Erkekler bile ona hayran hayran baktıklarını itiraf etti. Kenan’a sonunda herhalde nazar değdi ki, İstanbul’a dönüş yolunda ayağı sarılıydı ve sekiyordu. Kıvanç da hiç kuşkusuz farklı fiziğiyle güzel bir delikanlı. Karizması biraz daha oturunca o da tartışmasız bir jön olacak! Jönlerin pabucunu dama atan bir diğer yakışıklı ise Adnan Bey’di! Selçuk Yöntem, ‘Aşk-ı Memnu’daki Adnan Bey tiplemesiyle ödül alırken tören sonrasında verilen partide Bihter’le (Beren Saat) en samimi, neşeli dansları yaptı ve pisti hiç boş bırakmadı. Kıvanç bir köşede otururken güzel kadınlar Selçuk Yöntem’le dans etmek için yarıştı. Ekranda boylu, havalı görünen oyuncuların neredeyse tümü ufak tefek ve sıradan duruyor. Erkeklerin seksi bulduğu Beren Saat liseye giden bir öğrenci sadeliğinde. Ama haklarını yemiyelim, onları ekranda yıldızlaştıran ne makyaj ne kıyafet, sanatçı oluşları, oyunculukları. Kolay mı onlarca kişi ve kamera önünde saatlerce rol yapmak? Antalya Belediyesi böyle bir ödül koymak, ödüle İsmail Cem’in adını vermek ve ödüllerin isabetiyle güzel bir iş yaptı. Emeği geçen herkesin eline sağlık diyelim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder