Spor Yazıcı: Şampiyonluğu hakettik

Yazıcı: Şampiyonluğu hakettik

Paylaş
Yazıcı: Şampiyonluğu hakettik

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yeşil-beyazlı kulübün şampiyonluğu hakettiğini belirterek, "Lig sonunda şampiyonluğu kutlayan taraf biz olmak istiyoruz. Bunun gerçekleşeceğine de yürekten inanıyorum" dedi

Yazıcı, 1 Mayıs Cumartesi akşamı Kayserispor karşısında sahaya yansıttıkları güzel futbolun karşılığında 3 puanı aldıklarını söyledi.

"BURSASPOR SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"

Bu karşılaşmanın ardından, Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi garantilediklerinin altını çizen Yazıcı, "Sezona Avrupa kupalarından birine gitme hedefiyle başlamıştık. Ancak ilerleyen haftalarda Bursaspor şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri oldu. Bu nedenle, Şampiyonlar Ligi’ni değil, öncelikle tüm Bursaspor camiası Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu düşünüyor" dedi.

Yazıcı, sadece Bursasporlu taraftarların değil Türkiye’de milyonlarca futbolseverin yeşil-beyazlı takımın şampiyon olmasını istediğini dile getirerek, şöyle konuştu: "Takımımız, sergilediği mücadeleci ve güzel oyunuyla tüm kesimlerin sevgisini kazandı. Zirve yarışında keyif ve heyecan veriyoruz. Tüm Türkiye’nin alkışladığı bu takım şampiyonluğu haketti.

Yönetim kurulundan, teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına tüm takımlara örnek olduk. Artık ligin bitimine 180 dakika var. Rakibimiz bu 180 dakikada Ankaragücü ve Trabzonspor ile biz ise sadece Beşiktaş ile karşılaşacağız. Lig sonunda şampiyonluğu kutlayan taraf biz olmak istiyoruz. Bunun gerçekleşeceğine de yürekten inanıyorum."
Yeşil-beyazlı taraftarlara özledikleri Bursaspor’u izlettikleri için çok mutlu olduklarını anlatan Yazıcı, bu mutluluğu da şampiyonlukla perçinleştirmek istediklerini bildirdi

"BU SEZON ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Haberin Devamı

Yazıcı, bundan sonra Bursa’da artık çıtanın yükseldiğini, artık bu takımın her zaman zirveye oynaması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bu sezon inşallah şampiyon olacağız. Ancak şampiyon olmakla birlikte işimiz de bitmiyor. Bundan sonra bulunduğumuz konumu korumalıyız.

Onun için bir yandan zirve mücadelesini sürdürürken diğer yandan da önümüzdeki senelerin planlarını yapıyoruz. Bursaspor büyüdükçe hedefler de büyüyecek. Bursa, büyük hedeflerin peşinde koşmalı. Bunu yapabilecek güce ve kapasiteye de sahibiz. Bursa’ya bu neticeler yakışıyor. Onun için de ayrıca gururluyuz."

AA