Candaş Tolga Işık Yazık değil mi?
HABERİ PAYLAŞ

Yazık değil mi?

Haberin Devamı

Ordu’da geçen yıl mayıs ayında temeli atılan yeni stadın kaba inşaatı tamamlandı... 53 bin 952 metrekare alan üzerine inşa edilen 20 bin seyirci kapasiteli stat alttan ısıtmalı olacak ve halihazırda yapımında yaklaşık 300 işçi görev alıyor.

Fındık figürlü olacak şekilde inşa edilen stadın denize bakan tarafı otel olarak kullanılacak. 25 locası bulunacak. Statta kiralanabilir alan, kafeterya, vitamin bar, saha, teras ve deniz manzaralı 2 restoran alanı bulunacak. 428’i kapalı, 126’sı açık olmak üzere toplam 554 araçlık otopark, 5 araçlık canlı yayın araç otoparkı, ve stadyumun farklı bölümlerinde 26 merdiven ve 16 asansör bulunacak.



Kaba bir hesapla Ordu’ya yapılacak yeni stadın maliyeti 100 milyon TL’den aşağı değil.



Ayıptır sorması, ne stadı bu?

Futbol değil mi?

Peki, Ordu ilimizin futboldaki temsilcisi Orduspor’un durumu ne bilen var mı?

Bölgesel Amatör Lig dördüncü grupta şu an sonuncu!



Yanlış anlaşılmasın Karadeniz’in gözbebeği Ordu’ya her türlü yatırımın yapılmasını sonuna kadar desteklerim.

Ama devletin bütçesinden Ordu’ya ve Ordululara böylesine büyük bir kaynak aktarılıyorsa onun yeri futbol stadı mıdır Allah aşkınıza!

Ordulu gençlerin spor yapacakları modern bir sahaya ihtiyaçları varsa o da yapılsın elbette. Ama en azından vitamin barı olmayan daha mütevazı bir saha yaparsın, geri kalan parayla da yine Ordu’ya okul yaparsın, üniversite binası yaparsın, hastane yaparsın, yol yaparsın, fabrika yaparsın...

O kaynağı şehirde üretimi artıracak ekonomiyi canlandıracak projelere aktarırsın.



Ordu’da çık sokağa “Ordu’nun en büyük ihtiyacı nedir?” diye sor, “Stat” diyen 3 kişi çıkar mı acaba?

Yazık, sahiden yazık.

En çok da Ordu’ya, Ordululara yazık.

Bilmem kaç tane locası bulunan fındık şeklindeki stadyum yapmak için harcanan o parayla kim bilir kaç bin Ordulu aileye yeni iş imkanı açılabilirdi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder