Gündem Yazık oldu

Yazık oldu

Paylaş
Yazık oldu

15 yaşındaki kız, birlikte olduğu sevgilisinden ayrılınca bunalıma girdi. Önce hap içerek intihara kalkıştı. Sonra üçüncü kattan atlayıp canına kaydı. Genç kızın ölmeden hemen önce telefonda tartıştığı iki kişi gözaltına alındı

Aşktan bunalıma

Haberin Devamı

Edirne’de oturuyordu 15 yaşındaki Gökçe Kerman. Bu yıl liseye gitmeye hazırlanıyordu. İlk aşkını 23 yaşındaki T.K. adlı genç ile yaşıyordu. İddiaya göre, Gökçe Kerman geçen mayıs ayında kendi isteğiyle sevgilisi ile birlikte olmuştu. Sonra sevgilisiyle arası bozulunca bunalıma girmişti.

Ailesine söyledi

Gökçe hap içerek intihara kalkışmış, şans eseri kurtulmuştu. Bir süre ayrı yaşayan Gökçe’nin annesiyle babası, kızlarını sıkıştırıp sorunu öğrenmek istemişti. Ailesine sevgilisiyle birlikte olduğunu açıklayan genç kızın bunalımı artmıştı. Aile ise T.K. adlı genci savcılığa şikayet etmişti. Tüm bunlar Gökçe’yi sarsmıştı.

Görüşmeleri inceleniyor

Bunalımdan çıkamayan Gökçe, geçen perşembe gecesi evde otururken balkona fırlayıp üçüncü kattan atladı. Betona çakılan genç kız öldü. İntihar ile ilgili araştırma yapan polis, Gökçe’nin ölmeden önce telefonda tartıştığı iki kişiyi gözaltına aldı. Kızın internet görüşmeleri de inceleniyor.

Haberin Devamı

DHA