Gündem Yeğenleri için savaşacak

Yeğenleri için savaşacak

Paylaş
Yeğenleri için savaşacak

Burcu Taşçı'yı boşandığı eşi Serkan Yıldırım otoyolda iki çocuğunun gözü önünde 10 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Kurbanın kardeşi Ayşe Taşçı, yeğenlerinin velayetini almak için hukuk mücadelesi başlattı

Müebbet isteniyor

İzmir’de Burcu Taşçı (27), boşandığı eşi Serkan Yıldırım tarafından otoyolda iki çocuğunun gözü önünde 10 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü.

Tutuklanan ve ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Serkan Yıldırım’ı mahkeme, akıl sağlığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevk etti.

Burcu Taşçı’nın kardeşi Ayşe Taşçı da ablasının yadigarı yeğenlerinin velayetini almak için hukuk mücadelesi başlattı. Ayşe Taşçı içini şöyle döktü:

Kabus görüyorlar

“Korkunç cinayetten sonra 2 yaşındaki yeğenim B.Y.’nin dili tutuldu. Olayı oyuncaklar üzerinde gösterip anlattı. Kız bebeği yere attı. Diğer yeğenim K.Y. ise resim çizdi.

Resimde iki mezar vardı. Mezarın biri kısa boyluydu. Annesi kısa boylu olduğu için onu anlattı. Diğer mezarı ise karanlık ve uzun boylu çizdi. Babasını anlattı.

Geceleri ikisi de sürekli rüyalarında ağlıyor. Ablamın önceki eşinden oğlu M.M.P. de olayın şokunu atlatamadı. Tüm bunlara sebep olan Serkan Yıldırım’ın ailesi, çocukların velayetini istiyor ve her duruşmadan sonra bizi ölümle tehdit ediyorlar. Yeğenlerimin velayetini katilin ailesine vermemek için sonuna kadar savaşacağım.”