Magazin Yeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş konuştu! (Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar kimdir?)

Yeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş konuştu! (Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar kimdir?)

Paylaş
Yeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş konuştu! (Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar kimdir?)

Eşi Yeliz Yeşilmen'i aldattığı iddia edilen Ali Uğur Akbaş, eski eşi Gülbin Vardar'ın suçlamalarına olay sözlerle yanıt verdi!

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'a ait olduğu iddia edilen yazışmalar birkaç gün önce sosyal medyaya sızmıştı. İhanete uğradığı konuşulan Yeliz Yeşilmen ''Bu, ünlü ve başarılı olan her insana oynanan bir oyun, montajlı fotoğraflar var. Hiçbir şey yok. Ne kocamı ne de kendimi harcatmam. Ki açıklamasını yapmıştı.

Yeliz Yeşilmen'in 'şüphelendiğimiz kişiler var' açıklamasıyla Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'ı kastettiği iddia edildi.

Konuyla ilgili ilk kez 'Duymayan Kalmasın' programına konuşan Gülbin Vardar, çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

''BENİM YAŞADIKLARIMI YELİZ DE YAŞASIN''

İşte Gülbin Vardar’ın açıklamaları: ''Benim yaşamış olduklarımı o da (Yeliz Yeşilmen) yaşasın isterim.Çünkü ben az buz şeyler yaşamadım.Yani ben iki çocuğumla hayatı silbaştan yaşadım. Bakın o da 2 çocuğuyla şu an. Aynı kaderi yaşayacak. Aynı kaderi yaşamadan ölmeyecek. Çünkü ben çok kötü şeyler yaşadım, çok çektim. Evet, bu mesajlar bana da geldi. Eski eşim bir kadınla kendisini (Yeliz Yeşilmen) aldatıyormuş. Biz bunu zaten biliyorduk. Biz bunu seneler önceden biliyorduk, şimdiki mevzu değil ki! Biz bunu gördük çocuklarım onların yanında olduğu zamanlar başka kadınlar da görüyordu. Kendisi de yakaladı fakat hep sustu.''

ALİ UĞUR AKBAŞ'TAN CEVAP

Yeliz Yeşilmen ve eski eş Gülbin Vardar karşılıklı suçlamaları sonrası Ali Uğur Akbaş konuştu:

Ben evliyken Gülbin benimle birlikte oldu. Evliyken Gülbin'le beraber oldum. Hamile kaldı ve ilk eşimden öyle ayrıldım. Ben Gülbin'den ayrıldıktan 1.5 yıl sonra Yeliz'le tanıştım, Yeliz'i evli adamla beraber olan kadın olarak yansıtmaya çalışıyor şimdi.''

GÜLBİN VARDAR KİMDİR?


Türkiye'nin Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi olarak tanıdğı Gülbin Vardar, müzik dünyasında yer alan isimlerden biri. Çeşitli mekanlarda sahne alan ve Alayına Gider isimli bir albümü bulunan Gülbin Vardar'ın Ali Uğur Akbaş'tan iki kız çocuğu var. Bir dönem önce Adana’da eski eşinin oturduğu sitenin kapısında sinir krizi geçiren Gülbin Vardar, Esra Erol'un programına katılmış, Caner Toygarlı'ya talip çıkmıştı. Caner ise kriterlerine uymadığını söyleyerek Gülbin Vardar’ın ısrarlı çay isteğini reddetmişti.

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Türk model ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 yılında Adana'da doğdu.İlk olarak Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında tanındı. Daha sonra rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle ünlendi. Foto modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Ayrıca Öteki Türkiye’de (2007) ve Dansöz (2001) adlı sinema filmlerinde rol aldı. Amerikan yapımı realite şovu The Simple Life’ın, Türk versiyonu olan Her Şey Yolunda adlı televizyon programında manken Tuğba Özay ile birlikte rol aldı. Şarkıcılık deneyimi de olup, Tat Beni(2004) adlı albüm, Yeliz Yeşilmen’in ilk stüdyo albümü olmuştur. Daha sonra Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini çıkardı. Oynadığı dizilerde daha çok aptal sarışın tiplemeleriyle rol aldı. 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştiren Yeliz Yeşilmen'in Birbey ve Asya isimli iki çocuğu var.



ALİ UĞUR AKBAŞ KİMDİR?

Ali Uğur AKBAŞ, 1963 yılında Adana'da doğdu. ilk, orta ve lise eğitimini Adana'da tamamladıktan sonra iş hayatına atılarak İnşaat, Turizm, Petrol ve Nakliye sektörlerinde şirketler kurarak birçok faaliyette bulundu. Halen Cerenkent İnşaat ve Özaltınbaş Lmt. Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Türkiye ve Dünya'nın birçok şehrinde incelemelerde bulunan Ali Uğur AKBAŞ, özellikle şehir planlamaları, altyapı ve peyzaj düzenlemeleri konusunda birçok konferans ve panellere katılarak bizzat birçok organizasyonun içinde de yer almıştır. Bunların yanında başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede gençlik, spor ve kültürel etkinlere katılarak, ata sporumuz güreş başta olmak üzere çeşitli sportif faaliyetlere katılmış, maddi ve manevi desteklerde bulunmuştur. İş dünyasının önde gelen iş adamlarından olduğu gibi spor dünyasında da birçok spor kulübün başkanlığını ve yöneticiliğini yapmaktadır. Adana Demirspor Kulübü'nün 2. Başkanlığını yürütmektedir. AYAMDER, Atlı Spor Kulübü, Salı Grubu başta olmak üzere birçok sivil toplum örgütünün üyesidir. Aynı zamanda Çukurova Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin Mütevelli Heyet Başkanı olarak birçok kültürel ve bilimsel araştırmaların yapılmasına katkı sağlamıştır.

Haberin Devamı