Magazin Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya'ya: Sen kendin kaşındın!

Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya'ya: Sen kendin kaşındın!

Paylaş
Yeliz Yeşilmen'den Deniz Akkaya'ya: Sen kendin kaşındın!

Deniz Akkaya ile Yeliz Yeşilmen yine birbirine girdi!

posta.com.tr

Haberin Devamı

Deniz Akkaya, Yeliz Yeşilmen'in ''Türkiye'nin Beyonce'siyim'' sözlerini ti'ye aldı.

Bir sosyal medya kullanıcısının ''Peki bundan şeyin haberi var mı? Türkiye'nin'' sözlerine gülücük emojisi koyan Deniz Akkaya'ya Yeliz Yeşilmen şu sözlerle tepki gösterdi:

''Kendini entel zanneden arkadaş! Sen kendin kaşınıp benim videolara yorum yapıyorsun. Senin bu kibirli komik hallerin ne olacak Deniz!''

İŞTE O YORUMLAR:

DAHA ÖNCE DE KAVGA ETMİŞLERDİ!

Geçen ocak ayında kocası Ali Uğur Akbaş'ın doğum gününü hazırladığı sürpriz bir kahvaltıyla kutlayan Yeliz Yeşilmen, eşine kahvaltıyı yatakta sunarak beş yıldızlı otellerdeki sunumların bir benzerini gerçekleştirmişti.

Kocasına yataklarında yaptığı bu sürprizle yetinmeyen Yeliz Yeşilmen o anların fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından "Mutlu yıllar aşkım. Bugün doğum günü" notuyla paylaşmayı da ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

''KAHVALTIDAN ÖNCE BİRAZ SEVİŞELİM Mİ?''

Asıl bomba paylaşım eski manken Deniz Akkaya'dan gelmişti. Deniz Akkaya, Yeliz Yeşilmen'in paylaştığı kahvaltı fotoğrafını kendi Instagram hesabının hikaye bölümünde yayınlamış, "Günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi? Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?" şeklinde şok bir yorumda bulunmuştu.

Yeliz Yeşilmen ve eşi Uğur Akbaş da Deniz Akkaya'ya ateş püskürmüştü.