Gündem 'Yem' yaptığı eşi tecavüze uğradı!

'Yem' yaptığı eşi tecavüze uğradı!

Paylaş
'Yem' yaptığı eşi tecavüze uğradı!

Bursa, 'Bu kadarına da pes' dedirten bir tecavüz olayına sahne oldu. Tacizciyi yakalamak için 'yem' yaptığı eşi, tecavüze uğradı!

Karısına yapılan tacizi kanıtlamak için tacizciye kameralı tuzak kurup karısını “yem” olarak kullanan kocanın planı tecavüzle son buldu

Olay, Bursa’nın Osmangazi İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Ç.B.U. (22), bir süre önce sevgilisi olan H.U.’ya (26) kaçarak 15 gün önce resmi nikâhla evlendi.

Yeni evli çiftin komşusu olan ve kısmen duyma ve fiziksel engelli olduğu öne sürülen Ş.M. (34), iddiaya göre, yeni evli genç kadını sözle ve elle taciz etmeye başladı.

Evli ve 2 çocuk babası Ş.M.’nin tacizlerinden bıkan genç kadın, olayı eşine anlattı.

‘DAVET ET, GELSİN’

Bunun üzerine eşine tacizde bulunan komşuya tuzak kurmak isteyen H.U., eşine, “Onu eve çağır ben de sizi kamera ile kayda alacağım. Seni okşamasına ve öpmesine izin ver. O sırada beni çağır. Ben mutfakta olacağım. Görüntülerle polise gideriz” dedi.

KAMERALI DÜZENEK KURDULAR

Bunun üzerine genç çift oturma odasına kamera düzeneği kurdu. H.U. mutfağa saklanarak eşinden tacizciyi çağırmasını istedi. Ç.B.U., komşusu Ş.M.’yi kapısının önünden geçerken görünce, pencereye çıkarak eve çağırdı.

BAĞIRMASINA FIRSAT VERMEDEN...



Ş.M., girdiği evde ağzını kapatıp bağırmasına fırsat vermediği genç kadına tecavüz etti ve hızla evden çıktı.

Mutfağa saklanan H.U., eşi kendini çağırmayınca merak edip içeri girdi ve kanepede perişan halde yatan eşini gördü.

Ne olduğunu soran koca, eşinden “Bir şey olmadı. Durumu fark edip kaçtı” cevabını aldı. Ancak görüntüleri izleyen koca şok oldu. Talihsiz kadın, görüntülere göre tam 14 dakika boyunca tecavüze uğruyordu. Bunun üzerine çift polise giderek şikâyetçi oldu.

Tecavüze uğradığını söyleyen Ç.B.U., ağzı kapatıldığı için bağırıp yardım çağıramadığını, kocasından korktuğu için de “Bir şey olmadı” dediğini öne sürdü.

SERBEST BIRAKILDI

Şikâyet üzerine gözaltına alınan Ş.M. ise “Beni eve çağırdı. Birlikte olmak istedi. Ben kimseye tecavüz etmedim. Kendi rızasıyla oldu” diyerek kendisini savundu.

Tecavüzle suçlanan Ş.M., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERTÜRK

2