Dünya Yemeği geç getirdiği gerekçesiyle karısını öldürdü!

Yemeği geç getirdiği gerekçesiyle karısını öldürdü!

Paylaş
Yemeği geç getirdiği gerekçesiyle karısını öldürdü!

Her 4 dakikada bir, bir kadının aile içi şiddete maruz kaldığı Hindistan'da bir adam, karısını yemeği geç getirdiği gerekçesiyle silahla vurarak öldürdü

Hindistan'ın Gaziabad kentinden Ashok Kumar adında bir adam, tartıştığı eşini silahla başından vurarak öldürdü. Cinayeti itiraf eden Kumar pişman olduğunu söyledi.

TALİHSİZ KADIN KONUŞMAK İSTEMİŞ...


Eski bir polis memuru Rupesh Singh'in aktardığı bilgiye göre, "Adam her gün içiyormuş. Cumartesi günü eve sarhoş gelmiş ve karısıyla tartışmaya başlamış. Kadın zaten eşinin içme alışkanlığından şikayetçiymiş, bununla ilgili konuşmak istemiş ama adam bir an önce yemeğin gelmesini istemiş. Kadın geciktirince de vurmuş" diye konuştu.

4 DAKİKADA BİR KADIN ŞİDDETE MARUZ KALIYOR


Hindistan yıllardır aile içi şiddetin yaygın ülkeler arasında ilk sırada yer alıyor. 2015 yılında yayınlanan bir rapor, ülkede her dört dakikada bir kadının, kocası ya da kocasının akrabaları tarafından aile içi şiddete maruz kaldığını göstermişti.

KADINLARIN YARISINDAN ÇOĞU AİLE İÇİ ŞİDDETİ NORMAL GÖRÜYOR


Hükümetin yaptığı bir araştırma da Hindistan'da erkeklerin yüzde 54'ünün, kadınların ise yüzde 51'inin, kocasına 'saygısızlık eden', çocuklarını ya da 'evini ihmal eden' ya da 'yemeğe az tuz atan' kadının dövülebileciğini düşündüğünü ortaya koymuştu.

Sputniknews



Haberin Devamı