Gündem Yengeye sokakta infaz

Yengeye sokakta infaz

Paylaş
Yengeye sokakta infaz

Ağabeyinin ölümünden sorumlu tuttuğu yengesini sokak ortasında bıçakla öldürdü ve polis gelene kadar da başında bekledi

Başakşehir'de, Ebubekir Şaşik adlı adam, 1 yıl önce intihar eden ağabeyi Ömer Şaşik'in ölümünden sorumlu tuttuğu ağabeyinin eski eşi Zeynep Gökmen'i (24) sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Çevredekilerin kadına yardım etmesini engelleyen Şaşik, cesedin başında polisin gelmesini bekledi.

Haberin Devamı

Cinayet zanlısı Şaşik sağlık muayenesine götürüldüğü sırada ellerinde hala eski yengesinin kanı vardı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, 5. Etap, Abdülhamithan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ebubekir Şaşik ölen ağabeyinin eski eşi Zeynep Gökmen ile konuşmak için randevulaştı. Gökmen, kullandığı 34 BZ 147 plakalı otomobille eski kayınbiraderi ile sözleştiği Abdülhamit Caddesi'ne geldi.

15 METRE KAÇABİLDİ YİNE YAKALANDI

Bir süre otomobilin içinde konuşan ikilinin arasında tartışma başladı. Tartışma büyüyünce Şaşik, bıçağını çıkartarak Gökmen'e saplamaya başladı. Gökmen, canını kurtarmak için otomobilden inip, kaçmaya başladı. Şaşik, yaklaşık 15 metre sonra yakaladığı kadını defalarca bıçakladı. Çevredekilerin kadına yardıma gitmesini de bıçakla tehdit ederek engelleyen Şaşik, cesedin başından ayrılmadı. Şaşik, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine "Ben öldürdüm" diyerek teslim oldu.

Haberin Devamı

ELLERİNDE HALA KAN VARDI

Bir görgü tanığ, "Kadını yerde görünce kaza sandım yardıma geldim. Başında 25 yaşlarında bir adam 'yaklaşmayın ben öldürdüm' dedi. Polis gelince de teslim oldu" diye konuştu.

Cinayet zanlısı Şaşik sağlık muayenesine götürüldüğü sırada ellerinde hala eski yengesinin kanı vardı.

Ebubekir Şaşik'in polise, ağabeyinin bir yıl önce Zeynep Gökmen'in kendisini aldattığı yönündeki söylentiler nedeniyle intihar ettiğini söylediği belirtildi.

Yapılan incelemenin ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DHA