Ekonomi Yeni Accent Blue satışa çıktı

Yeni Accent Blue satışa çıktı

Paylaş
Yeni Accent Blue satışa çıktı

Hyundai Accent Blue, Hyundai'nin ilk kez uygulamaya başladığı 5 Yıl Üçlü Bakım Paketi ve 33 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu

Hyundai Assan’ın İzmit Fabrikası’nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak olan Yeni Accent Blue, ilk etapta 109 PS maksimum güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek.

Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan Yeni Accent Blue’da, Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek.

Yeni Accent Blue’nun 128 PS gücündeki 1.6 litre dizel motor seçeneği ise yılın ikinci yarısından itibaren sunulmaya başlayacak. Yeni Accent Blue’nun tanıtım toplantısında konuşan Hyundai Yurtiçi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Yeni Accent Blue ile yeni dönemin başladığını belirtti.

Bu yıl 7 bin 500 civarında Accent Blue satmayı hedeflediklerini ifade eden Karaarslan, "Bu yıl Accent Era ile Accent Blue’nun toplam satışları 20-22 bin 500 adetler civarında olacaktır. Era ile bu yıl 15 bin adet civarında bir satış hedefimiz vardı" dedi.

YENİ ACCENT BLUE

Çalışmalarına ilk olarak 2005 yılında başlanan Yeni Accent Blue, 180 milyon dolarlık bir yatırım ve 5 yıllık bir ürün geliştirme sürecinin ardından seri üretime geçti.

Yeni Accent Blue, Hyundai’nin Avrupa ile aynı anda Türkiye’de 5 Yıl Üçlü Bakım programını sunmaya başladığı ilk araç olarak öne çıkıyor. Hyundai’nin 2004 yılından bu yana Türkiye’de satılan tüm modelleri için uygulanan 5 Yıl Üretici Mekanik Garantisi ve Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti’nin yanı sıra artık 5 yıl boyunca her yıl bir defa tüm Hyundai araçlarına Hyundai Yetkili Servisleri’nde ücretsiz check-up hizmeti verilecek.

Yeni Accent Blue, bu uygulamanın sunulduğu ilk model olmanın yanı sıra 2011 yılında satın alınacak tüm Accent Blue’lardan ilk 3 bakım için yağ değişim ücreti de alınmayacak. Accent Blue’nun fiyatı, donanıma göre 33 bin 900 lira ile 39 bin 400 lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı