Magazin Yeni aşkı 'Cahide Sonku'

Yeni aşkı 'Cahide Sonku'

Paylaş
Yeni aşkı 'Cahide Sonku'

Gönülçelen'de canlandırdığı Hasret karakteriyle beğeni toplayan Tuba Büyüküstün, eski Türk filmlerinin yıldızı Cahide Sonku'nun hayatını oynamak istiyor

Gönülçelen'in Hasret'i Tuba Büyüküstün, son yıllarda hem güzelliği hem de oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Her yıl onlarca dizi ve sinema filminden teklif alan Büyüküstün, bir işi ancak role âşık olursa kabul ediyor.

Haberin Devamı

Çemberimde Gül Oya dizisiyle oyunculuğa başlayan, ardından Ihlamurlar Altında, Asi ve Gönülçelen'de rol alan güzel yıldız, önümüzdeki yıl tiyatroya da adım atmak istiyor.

Ancak Büyüküstün'ün hayalini sinema süslüyor. Tam bir eski Türk filmleri fanatiği olan başarılı oyuncu, "Eğer bir yıldızın hayatı film olursa kimi canlandır mak istersiniz?" sorusuna, "Cahide Sonku" cevabını veriyor.

Bataklı Damın Kızı Aysel filmiyle ünlenen Cahide Sonku, neredeyse her filminde erkeklerin kalbini kırıp kaçan güzel kadın rollerini canlandırmıştı. Sahibi olduğu Sonku Film, 1963 yılında bir yangın sonucu kül olunca da iflas etmiş ve alkol bağımlısı olmuştu. Sonku, 1981 yılında bir sinemada fenalaşarak hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı