Magazin Yeni aşkı da yönetmen çıktı!

Yeni aşkı da yönetmen çıktı!

Paylaş
Yeni aşkı da yönetmen çıktı!

Tuba Büyüküstün'ün Zuma'dan birlikte çıkarken görüntülendiği ve gazetecilere “Arkadaşım” dediği gencin, yönetmen Tolga Karaçelik olduğu ortaya çıktı

GEÇ SAATLERE DEK SOHBET ETTİLER

İki yıl aşk yaşadığı görüntü yönetmeni Sami Saydan’dan birkaç ay önce ayrılan Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz hafta Ortaköy Zuma’da bir erkekle görüntülenmişti. Hürriyet'in haberine göre, güzel oyuncu, erkek arkadaşıyla geç saatlere kadar denize nazır bir masada oturmuş, çıkışta gazetecilerin “Yanınızdaki beyefendi kim?” sorusuna da “Arkadaşım” yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

FİLMİYLE ALTIN PORTAKAL ALDI

Tuba Büyüküstün’ün adını gizli tuttuğu o gencin, yönetmen Tolga Karaçelik olduğu ortaya çıktı. Avukatlık mesleğini bırakarak sinema eğitimi alan 29 yaşındaki Karaçelik, “Gişe Memuru” adlı ilk uzun metrajlı filmiyle geçtiğimiz yıl Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne katılmış ve “En İyi İlk Film” ödülünü kazanmıştı.

TÜRKÜ BU İŞE NE DİYECEK

“Gişe Memuru” ile Altın Portakal kazanan Tolga Karaçelik’i ilk kutlayan, filmde de rol verdiği oyuncu sevgilisi Türkü Turan olmuştu. “Çakıl Taşları” dizisi ve “Kosmos” filmiyle adını duyuran Turan’ın, sevgilisinin Büyüküstün’le yemeğe çıkmasına ne diyeceği merak konusu oldu.