Mehmet Çiftcioğlu Yeni başlayanlar için sezonun en sıcak dans pistleri
HABERİ PAYLAŞ

Yeni başlayanlar için sezonun en sıcak dans pistleri

Yeni başlayanlar için sezonun en sıcak dans pistleri İstanbul gece hayatında yenisiniz ya da 'ne zamandır eğlenmiyorum, bu gece nereye gitsem' diye düşünüyorsunuz. İşte 'yeni başlayanlar için Beyoğlu'nun gözde dans pistleri, yeni açılan mekanları ve tavsiyeler'.

Gece eğlenmeye çıkacaksanız gerçekten gece' olmasını bekleyin. Saat 21'de gittiğiniz mekanı saat 01'de tanıyamazsınız. Sıkılıp eğlencenin tavan yaptığı saatlerde yorulmanızı istemeyiz. Bu nedenle 23'ten önce dışarı çıkmak yok.

Zamanlamayı tutturduğumuza göre şimdi nerelere gideceğimize bakalım. Beyoğlu'na çıktıysanız tek mekana takılmayın, mümkün olduğunca gezin.

Haberin Devamı

Gelelim tek gecelik tur programımıza.

Beyoğlu Sıraselviler'deki MiniMüzikhol'ün geçtiğimiz hafta Jacques Renault ile yaptığı açılışı Red Hot Chili Peppers konseri nedeni ile pas geçenler bu hafta kurtlarını dökmeye hazırlanıyor. Kitleye karışmanın tam zamanı.

Bu gece DJ setinin başında ev sahibi 'Başhekim' ve 'AnalogMaster' var. Yarın ise (cumartesi gecesi) Barış K. dans etmek isteyenleri bekliyor olacak. Hiç tereddütsüz kalabalığa karışın derim, dans etmek garanti.

Eğlenmeye çıktığı zaman tek mekana takılıp kalmayan 'gezer-eğlenir' tayfa için MiniMüzikhol'den önce/sonra uğrak yeri Kiki oluyor. Kiki'de bu gece Sarper ve Koray, yarın ise Mabbas müziğin başında olacak.

Yeni açılan iki mekan Wake up Call ve Chunk ise bu sezon eğlencenin dozunu artıracağa benziyor.

Wake up Call, Taksim Meydanı'na yakın, Zambak Sokak'ta. Chunk ise Tünel'e yakın Saka Salim Çıkmazı'nda.

Emek Sineması'nın sokağına döndüğünüzde Küçük Beyoğlu'na girmeyip sağa dönerseniz sizi Blow karşılayacak. Mutlaka uğrayın, içeride dans ve eğlence sizi bekliyor.

Geceyi yarıladık ve İstiklal Caddesi'nin ortalarına geldik. 'Tamam mı, devam mı' sorusunun vakti geldi. Ama unutmayın gece daha yeni başlıyor. (Hep bu lafı söylemek istemiştim)

Galatasaray Lisesi'nin arasından Tomtom Sokak'a bir bakıp ortamın ısısına göre yolumuza devam ediyoruz. Tünel'e doğru yaklaşırken geçen senenin favori mekanı Flavio ve Narpera'ya göz atmakta yarar var. Geçen senenin diyorum çünkü açıkçası bu sezon bir sokak yanda, Korsan Çıkmazı'ndaki Kasette'nin popülerliği başka yerde yok. Açık havada eğlenmenin rahatlığı ve müzik her zaman tam puan alıyor. Kasette aynı zamanda gecenin son durağı.

Haberin Devamı

Bu programa ne kadar uyup neresine kadar dayanabilirsiniz bilemiyorum ama bu sezon Beyoğlu'nda en revaçta olan mekanlar bunlar olacak gibi gözüküyor.

Hepinize iyi hafta sonları...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder