Eğitim - Kariyer Yeni eğitim metoduyla Uğur 'okullaşıyor'

Yeni eğitim metoduyla Uğur 'okullaşıyor'

Paylaş
Yeni eğitim metoduyla Uğur 'okullaşıyor'

47 yıllık bir geçmişe sahip olan UğUR DERSHANELERİ, akademik araştırmalar sonucu yaratılan özgün eğitim modeliyle UğUR OKULLARı'na dönüşüyor. Genel Müdür Lokman Durak yeni dönemi anlattı

Nasıl bir dönüşüm stratejisi uyguluyorsunuz?

Okula dönüşümü gerçekleştiren ilk kurumuz. Akademik araştırmalarla yaratılan özgün bir eğitim modeliyle tüm Türkiye’de yaygınlaşacağız. Öğrencinin kariyerine yön veren ‘kişiye özel rehberlik hizmetleri’, dijital destekli yoğun ‘İngilizce eğitimi’ ve teknoloji odaklı ‘7/24 online eğitim’ bu modelin ana ayakları.

Öncelikle bu 7/24 online eğitim nedir açıklar mısınız?

Öncelikle Uğur Okulları sınıf duvarlarını dünyayı içine alacak şekilde genişleten Bahçeşehir TV ve Uğur TV uygulamalarıyla öğrencisinin 24 saat boyunca her an ve her alanda yanında olacak. Konu anlatım videoları, soru çözüm videoları, zengin içerikli kitaplar, sınıf içi etkileşimler ile eğitim felsefemizi teknoloji ile birleştiriyoruz.

Kişiye özel rehberlik nasıl uygulanacak?

Her öğrenci ‘kişisel danışman’, ‘kariyer danışmanı’ ve ‘eğitsel danışman’ olmak üzere 3 uzman tarafından takip edilecek. Amacımız uzman danışmanlar ile öğrencilerin başarılı olabilecekleri alanlarda kendilerini keşfetmeleri ve hedeflerine en uygun çalışma metotları geliştirmelerini sağlamak.

Haberin Devamı