Magazin 'Yeni ev arkadaşım bir ayı olursa hiç yadırgamayın'

'Yeni ev arkadaşım bir ayı olursa hiç yadırgamayın'

Paylaş
'Yeni ev arkadaşım bir ayı olursa hiç yadırgamayın'

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Turizm Vakfı tarafından bu yıl 50'ncisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali'nde sahneye çıkan Ajda Pekkan, şarkı söylemenin dışında hayvanları da çok sevdiğini belirterek, "Yeni ev arkadaşım bir ayı olursa hiç yadırgamayın" dedi.

Uluslararası Bursa Festivali etkinlikleri kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda verilen konsere, Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Biletleri satışa sunulduğu günden itibaren kısa sürede tükenen Ajda Pekkan, Bursa’da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Yaklaşık 6 bin kişinin izlediği konserde, 1,5 saat boyunca sahnede kalan Pekkan’a, dansçıları da eşlik etti.

Haberin Devamı

Konserinde sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Ajda Pekkan, konserin finalini ’Petrol’ şarkıyla yaptı. Sahnede rahat tavırlarıyla dikkat çeken Ajda Pekkan, ayakkabılarını çıkararak, şarkısına devam ederken, "Eurovision’a bu dönem gitseydim, bu şarkıyla daha başarılı olurdum" dedi. Konserinde hayranlarıyla da sohbet eden Ajda Pekkan, şarkı söylemeyi ve hayvanları çok sevdiğini belirterek, şöyle devam etti: "Bir rehabilitasyon merkezinde bebek ayılar varmış. Anneleri vahşice öldürülen ya da sokakta oynatılan bebek ayılar. Bu yavru ayıların bir yuvaya ihtiyacı varmış. Ebeveyn arıyorlar. Ben kendimi bildiğim için ’Acaba bir ayı alsam eve’ diyorum. Yeni ev arkadaşım bir ayı olursa! Yaparım ben. Yadırgamayın, böyle bir şey yaparsam. Onlarla müthiş bir empati kururken bulabiliyorum kendimi. Sizler benim hayatımsınız sakın yanlış anlamayın. Ama onlar çok ezik."

YEMEK KİTABI ÇIKIYOR

Hayranlarına sonbaharda bir yemek kitabı çıkaracağını belirten Ajda Pekkan, en çok sevdiği şeylerden birinin de yemek olduğunu belirtirken, "Kitabım çıkıyor. Ama öyle bildiğiniz yemek değil, gurme. Hedonistim ben. Artık çok çok üst düzeyde. Artık tatlar çok farklı, çok değişik. Sevmeye bilirsiniz. Biz sizlerin maharetine alıştık sizde bizimkilere alışın" diye konuştu.

Recai GÜLER/BURSA, (DHA)

Haberin Devamı