Yaşam Yeni evli çifte şaka gibi fatura!

Yeni evli çifte şaka gibi fatura!

Paylaş
Yeni evli çifte şaka gibi fatura!

10 günlük evli çift balayı dönüşü gelen elektrik faturasıyla şok geçirdi. 1 hafta oturmadıkları eve 67 bin TL'lik fatura geldi

Bir iletişim şirketinin satış destek bölümünde görevli 32 yaşındaki Murat Gedik ile park bahçe aydınlatma ve dekorasyon alanında faliyet gösteren bir firmada çalışan 23 yaşındaki Burcu Gedik, 10 gün önce evlendi.

Haberin Devamı

Yeni evli çift, balayı için gittikleri İstanbul tatili dönüşü, gelen elektrik faturası karşısında neye uğradığın şaşırdı. Kiracı olarak taşındıkları eve gelen 66 bin 950 TL tutarındaki elektrik faturası karşısında şoke olan çift, duruma tepki gösterdi.

Hatanın sayaçtaki arızadan kaynaklanmış olabileceğini belirten Murat Gedik "Evi, eylül ayında kiradık. O tarihten sonra herhangi bir kullanım olmadı. 17 Kasım’da da düğünümüz oldu. 1 haftadır bu evde yaşıyoruz. Ayrıca bir haftadır balayındaydık. Bugün 66 bin 950 liralık faturayla karışılaştık" dedi.



Faturada eski döneme ait borç da olmadığını belirten Gedik "Eşimle birlikte çok şaşkınız. Yeni geldiğimiz için faturayla akşam karşılaştık. Bu nedenle herhangi bir müracatta bulanamadık. En kısa sürede itiraz edeceğiz. 66 bin 950 düğün hediyesi herhalde. Şaka gibi bir şey, şaka gibi bir fatura. Yetkililerle görüşüp bir hal çaresine bakacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kadir Özen/DHA