Magazin Yeni evli çiftten şaşırtan pozlar

Yeni evli çiftten şaşırtan pozlar

Paylaş
Yeni evli çiftten şaşırtan pozlar

Yeşim Erçetin ile Emre Matraş, kendi yatak odalarında objektif karşısına geçti...

Birbirlerinin çocukluk aşkı olan ve ağustos ayında evlenen Yeşim Erçetin ile Emre Matraş ‘Sence’ adlı yeni single’larının kapak fotoğrafı için Victoria-David Beckham çiftinden ilham aldı. Erçetin-Matraş çifti kapak için Beckham’lar gibi poz verdi.

Haberin Devamı

Sürpriz bir nikâh töreniyle hayatlarını birleştiren Yeşim Erçetin ve eşi Emre Matraş çiftinin yeni single’ları için verdiği sıradışı pozları çok konuşulacak.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir nikâh töreniyle hayatlarını birleştiren Emre Matraş ve şarkıcı Yeşim Erçetin, düet yaptıkları ‘Sence’ adlı single’larının fotoğraf çekimlerinde dünyaca ünlü Beckham çiftine özendi.

Evlerinde gerçekleştirilen çekimlerde erotik pozlar veren ikilinin rahat tavırları dikkat çekerken, Erçetin, daha balayına bile çıkmadan stüdyoya girdiklerini dile getirdi. Çocukluk aşkı Yeşim Erçetin’e kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Matraş ise “Yeşim’e kavuşmak için 3 trilyona yakın tazminat ödedim” diye konuştu.

Haberin Devamı

16 yıl öncesine dayanan aşklarının öyküsünü anlattıkları iki şarkılık single albüm yapan çiftin “Sence” isimli albümlerinin aranjörlüğünü Ali Güven yaptı. Albüm kapağı için gerçekleşen çekimlerde erotizmin sınırlarını zorlayan Erçetin ile Matraş, “Çekimlerde zorlanmadık çünkü biz aşkımızı her saniye yaşıyoruz. Erotizm de aşka dair” dedi. İkili, kapak çalışmasında Victoria ve David Beckham çiftinden ilham aldıklarını ise saklamadı.

Haberturk