Spor Yeni gözde Andy Carroll

Yeni gözde Andy Carroll

Paylaş
Yeni gözde Andy Carroll

Manchester City Teknik Direktörü Mancini, Newcastle forması giyen Andy Carroll'ı takımında görmek istiyor

Devre arası transfer döneminde dikkatleri üzerine çeken Manchester City'de, her gün kadroya dahil edilebilecek yeni bir futbolcunun adı anılıyor. Bu oyunculara eklenen son isimse, Newcastle forması giyen Andy Carroll.

Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini, satılması durumunda bu oyuncuyu almak isteyeceklerini belirtti. Genç golcü, eski teknik direktör Chris Hughton'ın Newcastle'ı çalıştırdığı dönemde gözden çıkarılmış, fakat teknik heyet değişince Carroll'a karşı olan bakışlar da değişmiş ve 21 yaşındaki yeteneğin kulüpte kalması yönünde karar alınmıştı.

Carroll'un da takımda kalma taraftarı olduğunu açıklaması, Mancini açısından bu transferin zora girmesine neden oldu. İtalyan basınına konuşan teknik adam, "Carroll iyi bir oyuncu. Genç, güçlü ve çok başarılı. Ama Newcastle'ın onu satacağını sanmıyorum." diyerek umutsuzluğunu dile getirdi.

İngiliz Milli Takımı'nda da top koşturan Andy Carroll, bu sezon Premier Lig'de oynadığı 18 maçta 11 kez rakip fileleri havalanırmayı başardı.

Haberin Devamı