Spor Yeni hocadan sürpriz talep!

Yeni hocadan sürpriz talep!

Paylaş
Yeni hocadan sürpriz talep!

Beşiktaş'ta Schuster'den boşalan teknik direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu'nun yardımcı olarak yönetimden İbrahim Üzülmez'i isteyeceği belirtildi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sabah saatlerinden bu yana yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Bernd Schuster'in istifasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu'nun yardımcı olarak kimlerin isimlerini vereceği merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Sezon sonuna kadar takımın başında olacak Tayfur Havutçu, Kayserispor maçıyla görevine başlayacak. Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, konuyla ilgili, uzun tartışmalardan sonra, sezon sonuna kadar yardımcı antrenör Tayfur Tavutçu’nun teknik direktörlüğe getirilmesine karar verdiklerini bildirerek, Havutçu’nun yardımcılarını kendisinin seçeceğini ve sezon sonuna kadar bir teknik direktör arayışlarının olmayacağını söyledi.

Schuster'in yardımcılarıyla birlikte görevden ayrılmasının ardından teknik patronluğa getirilen Tayfur Havutçu'nun kafasında yardımcı olarak İbrahim Üzülmez isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Bazı kaynaklar Tayfur Havutçu'nun İbrahim Üzülmez ve Sergen Yalçın'ı yardımcı olarak düşündüğünü belirtiyor. Ancak sözleşme fesih belgesi Futbol Federasyonu'na gönderilen İbrahim Üzülmez'in bu görev için daha yakın olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı