Bilim - Teknoloji Yeni Hotmail Güncellemeleri Yolda
Paylaş
Yeni Hotmail Güncellemeleri Yolda

Dünyanın en popüler elektronik posta servislerinden Hotmail, yeni güncellemeler ile birlikte kullanıcılarına daha da işlevsel bir e-posta hizmeti sunmaya amaçlıyor. Peki nedir bu güncellemeler?

Hotmail ekibi kullanıcılarına yeni servisler sunmaya hazırlanıyor. Bugün yapılan bir açıklamaya göre popüler elektronik posta servislerinden Hotmail, yeni güncellemelerin yolda olduğunu açıkladı. Bu güncellemeleri "önemli" olarak adlandıran ekip, 2 ay önce oldukça önemli güncellemeleri halihazırda kullanıcılara sunmuştu. Yeni güncellemeyle birlikte gelecek olan yeniliklerden biri de gönderim izleme sistemi olacak. Buradaki gönderim, e-mail'in gönderimi değil. FedEx, DHL, UPS gibi popüler kargo firmalarına emanet ettiğiniz ürünleri artık Hotmail'in yeni gönderim takip mekanizmasıyla birlikte takip edebileceksiniz.

Haberin Devamı

Diğer bir yenilik ise Facebook Chat entegrasyonu olacak. Facebook Chat'in artık Facebook'tan sıyrılıp, daha başka mecralarda da yer alacağını belirtmiştik. Bu mecralardan biri de Hotmail olacak. Hotmail'in elektronik posta arabiriminden Facebook Chat servisini kullanabileceğiz. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.