Bilim - Teknoloji Yeni HTC One sızdı!
Paylaş
Yeni HTC One sızdı!

HTC'nin One (M9) adıyla piyasaya süreceği düşünülen yeni amiral gemisi, farklı bir isimle sızdı!

HTC'nin bir sonraki amiral gemisi olmaya aday HTC Hima'nın özellikleri hakkında yeni bilgiler, internete sızdı. HTC'nin piyasadaki üst düzey telefonu One M8'in selefinin One M9 olacağına inanıyorduk, ancak @upleaks hesabından gelen bilgiye göre firma, "M" harfinden vazgeçerek "Hima" kod adını kullanmaya başlayacak.

HTC Hima'nın teknik özellikleri, ondan bekleyeceğiniz kadar iyi görünüyor. Gönderiye göre HTC Hima, sekiz çekirdekli 64-bit Snapdragon 810 işlemci (dört çekirdek 2.0GHz'te, diğer dört çekirdek 1.5GHz'te çalışıyor) ile geliyor. Hima, işlem yüküne göre hızlı ve yavaş işlemciler arasında geçiş yapabiliyor, böylece pilden tasarruf ediyor. 3GB RAM'e sahip cihaz, 5 inç'lik 1080p çözünürlüklü bir ekrana, VoLTE/CA/LTE Cat.6 ağ bağlantı yeteneğine sahip.

20.7 megapiksel çözünürlüklü arka kamerasıyla Sony Xperia Z3'ün karşısına dikilecek olan yeni HTC'nin ön yüzünde, aynı HTC Desire Eye gibi 13 megapiksellik bir kamera bulunacağı söyleniyor. 2.840mAh pil çok yüksek kapasiteli gibi görünmese de cihazın Android 5.0 Lollipop ve Sense 7.0'la geleceği bilgisi iyi bir haber.

Sızan bu bilgiler doğruysa HTC Hima, M8'in yerini almayı hak edecek bir telefona benziyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: Çin'in süper telefonları!

Kaynak: CHIP Online