Türkiye (Son Dakika) Yeni kocası celladı oldu

Yeni kocası celladı oldu

Paylaş
Yeni kocası celladı oldu

Kadıköy'de tartıştığı karısını bıçaklayarak öldüren adam gözaltına alındı. Kadının 12 yaşındaki oğlu, tüm vahşete tanık oldu

Kadiköy Merdivenköy Mahallesi'n de meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Ticaret ile uğraşan İsmail P. (64) 3 ay önce evlendiği Mutlu P. (42) ile henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

İkili arasındaki tartışma şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında İsmail P., mutfaktan aldığı bıçakla eşini 4 yerinden bıçakladı. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığıldı.Yaşanan kavga sırasında gürültüyü duyan komşuları durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yerdeki yaralı kadını görerek sağlık ekiplerine haber verdi.

OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yaralı kadın hayatını kaybetti. Kavga sırasında evde olan ve annesinin bıçaklandığını gören Mutlu P.’ın eski eşinden olan 12 yaşındaki oğlu ise çocuk polisi tarafından alınarak polis merkezine götürüldü. Yaşanan cinayet sonrası gözaltına alınan İsmail P. sorgulanmak üzere Kadıköy Asayiş Büro amirliğine götürüldü. Yaşanan olayı anlatan bir komşusu, "Yeni evlenmişlerdi, 3 ay kadar oldu. Hep bağırarak konuşuyorlardı, neden bıçaklandığını bilmiyoruz. Polis bizi dairenin önüden uzaklaştırdı,o zaman öğrendik cinayeti" dedi.

Haberin Devamı

Olay yeri incelem ekiplerinin çalışması sonrasında cenaze Göztepe Etiğim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Pols olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı

DHA