Ekonomi Yeni Logan MCV Ve Duster Aventure1 Limited Edition İlk Kez Cenevre’de

Yeni Logan MCV Ve Duster Aventure1 Limited Edition İlk Kez Cenevre’de

Paylaş
Yeni Logan MCV Ve Duster Aventure1 Limited Edition İlk Kez Cenevre’de

Yeni Logan MCV Ve Duster Aventure1 Limited Edition İlk Kez Cenevre’de

Yeni Dacia Logan, Yeni Sandero ve Yeni Sandero Stepway’den sonra Dacia, fiyatı küçük fakat kendi büyük bir station olan Yeni Logan MCV ve hem pratik hem de göz alıcı olan Duster Aventure1 limited-edition off-road aracı ile başarıdan başarıya koşacak.



Yeni Dacia Logan MCV

Haberin Devamı

2006 yılındaki lansmanından bu yana, Logan MCV yaklaşık kırk ülkede yaklaşık olarak 340 bin adet satış gerçekleştirdi. Bu güçlü satış rakamlarından aldığı güç ile Dacia, Yeni Logan, Yeni Sandero ve Yeni Sandero Stepway’in hemen ardından Yeni Logan MCV’yi pazara sunuyor.

Tıpkı Yeni Logan ve Yeni Sandero gibi, Yeni Logan MCV de sağlam bir karoserinin çağdaş stili ve çekici bir iç mekana sahip. Cömert ve işlevsel, iç hacmi geniş (beş yetişkinin rahatça oturabileceği beş koltuk) ve 573 litrelik bagaj hacmi.

Yeni Logan MCV ile, Dacia her zamanki gibi özgün, birçok pazarda ilgi gören model olarak aynı fiyata daha fazla özellik sunuyor. Yeni Dacia Logan MCV maksimum konfor, güvenlik (yan hava yastıkları ve ESC) konforlu sürüş ve 2/3-1/3 ayrı/katlanabilen arka sıra gibi özellikler sunuyor.

Haberin Devamı

Gelişmiş yeni ekipmanlar arasında MediaNav multimedya sistemi, hız limitörü ile sürüş kontrolü, arka park sensörleri ve bir Eco Mode fonksiyonu yer alıyor. Yeni motorlar —dizel ve TCe 90 benzinli - sürüş keyfinin yanı sıra düşük yakıt tasarrufu ve CO2 salımı sağlıyor.

Yeni Dacia Logan LCV siparişleri 2013 yılının ikinci çeyreğinde açılıyor.

Duster Aventure1 limited edition

Duster Aventure1, tavan barlarına takılı spot ışıkları, topografik haritalı Garmin satnav ve kauçuk iç mekan paspasları ile her şeyden uzaklaşmak isteyen kullanıcılara yönelik son derece orijinal bir off-road aracıdır.

Alışılagelmişin dışına çıkmak için Duster Aventure iki renk seçeneği ile sunuluyor: Buzul Beyazı ve İnci Siyahı; her ikisi de özel dış görünüm dekoru ve döşeme detayları ile vurgulanıyor.

Duster’ı bu denli büyük bir pazar başarısına dönüştüren stil, iç mekan genişliği ve off-road nitelikleri gibi tüm özelliklerle birlikte Duster Aventure 1 kullanıcılarına, son derece çekici bir fiyata sıra dışı bir görünüme sahip olmalarını sağlayacak.

Dacia Duster Aventure1 limited edition Nisan 2013’den itibaren 16’dan fazla ülkede satışa çıkacak.