Bilim - Teknoloji Yeni Lumia'dan haber var!
Paylaş
Yeni Lumia'dan haber var!

Microsoft'un bir sonraki Windows Phone'lu Lumia'sı, son dönemin modasına odaklanıyor!

Selfie'nizi çekmediğiniz gün yoksa, Microsoft'un size özel geliştirdiği bir telefon var. Ayrıca firma, yeni bir orta seviye cep üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

The Verge'ün eline geçen Microsoft planlarına göre Microsoft, bir çift Windows Phone 8.1 cihazını, bu hafta gerçekleşecek şirket içi bir etkinlikte ortaya çıkaracak. İsmi açıklanmayan kaynaklara göre Microsoft'un Cihazlar ve Hizmetler bölümünün başkan yardımcısı Stephen Elop, "selfie cebi" adında bir cep ortaya çıkardı. Bu cihazın Nisan'da Superman kod adıyla ortaya çıkan cebin aynısı olması muhtemel.

Alt seviye özelliklere sahip olan telefonun 4.7 inç'lik bir ekrana ve 5 megapiksellik bir ön kameraya sahip olduğu söylenmişti.

Kaynaklara göre Tesla kod adlı ikinci bir telefon da yolda. Lumia 930'un daha ince ve daha hafif bir modeli olarak açıklanan Tesla, Elop'un sözleriyle "uygun fiyatlı bir üst-seviye cep" olmayı amaçlıyor. Rapora göre Tesla'nın Lumia 720'nin yerine geçmesi muhtemel. Geçen ay yaşanan bir sızıntı, Tesla'nın Lumia 830 adıyla gerçeğe dönüşebileceğini göstermişti.

Resimlerle: Amiral gemileri, Çin malı kopyalara karşı!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı