Spor Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı CANLI İZLE: beIN Sports şifresiz izle

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı CANLI İZLE: beIN Sports şifresiz izle

Paylaş
Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı CANLI İZLE: beIN Sports şifresiz izle

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı bu akşam heyecanlı bir müsabakaya sahne olacak. Bu sene şampiyonluğu hedefleyen Sarı lacivertli kulüp içerde ve dışarda puan kaybetmek istemiyor. Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı bu akşam futbolseverlere seyir zevki yaşatacak. Geçen hafta Bursaspor'u 2-1'le geçen Fenerbahçe, ilk maçta Göztepe'yi 3-1'le geçen Yeni Malatyaspor'un konuğu olacak. Her iki takım da maça mutlak galibiyet parolası ile çıkarken sarı lacivertli kulüp 3 ğuan alarak Benfica yenilgisini unutmak istiyor.

Haberin Devamı

MALATYASPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 21.45'te Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak. Müsabakayı Fırat Aydunus yönetecek.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

MUHTEMEL 11'LER

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Sadık, Murat, Mina, Seth, Guilherme, Ahmed Ildiz, Adem, Aleksic, Dia, Boutaib

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Ayew, Barış, Giuliano, Soldado

Hedef 10’da 10

Fenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor’u yenmesi halinde ligde üst üste 10. maçını kazanacak. Geçen sezon son 8 maçında puan kaybı yaşamayan sarı-lacivertliler, bu sezonun ilk haftasından da sahadan 3 puanla ayrıldı. Fenerbahçe ligde ayrıca 11 haftadır maç kaybetmiyor. Son olarak 4 Mart’ta Akhisarspor’a kaybeden sarı-lacivertliler, son 11 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Haberin Devamı

Slimani forma bekliyor

Fenerbahçe’nin İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City’den kiraladığı Cezayirli santrfor İslam Slimani, Malatya deplasmanında forma bekliyor. Teknik direktör Phillip Cocu, 30 yaşındaki golcü futbolcuyu hazır görmesi durumunda forma şansı verecek.

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Aatıf Chahechouhe ile İsmail Köybaşı forma giyemeyecek. Malatya ekibinde ise geçen hafta kırmızı kart gören Issam Chebake, Fenerbahçe karşısında kadroda olmayacak.

Yeni Malatyaspor’a puan vermedi

Fenerbahçe, Süper Lig’de ilk defa geçen sezon mücadele eden rakibiyle oynadığı 2 maçı da kazandı. Lig tarihinde ilk kez geçen sezon karşılaşan iki takımın mücadelesinde Fenerbahçe, rakibini İstanbul’da 3-1, deplasmanda ise 2-0 yenmişti.

Kadroda 3 eksik

Evkur Yeni Malatyaspor, sakatlık ve kart cezası nedeniyle 3 oyuncusundan Fenerbahçe önünde faydalanamayacak. Sarı-siyahlılarda sakatlıkları devam eden orta saha oyuncuları Okechukwu Azubuike ve Murat Yıldırım ile Göztepe karşılaşmasında kırmızı kart gören Issam Chebake, Fenerbahçe’ya karşı oynayamayacak. Sezon öncesi ameliyat olan ve çalışmalarını kondisyoner eşliğinde sürdüren Eren Tozlu’nun da bu karşılaşmada görev alması beklenmiyor. Öte yandan, Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe resmi maçlarda daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. Ligdeki oynanan iki maç da Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle tamamlanırken, Ziraat Türkiye Kupası’ndeki tek maçı ise Evkur Yeni Malatyaspor kazandı.

Haberin Devamı