Magazin Yeni mezunlar Emir'le coştu

Yeni mezunlar Emir'le coştu

Paylaş
Yeni mezunlar Emir'le coştu

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu öğrencileri 2010-2011 akademik yılı mezuniyet törenini Harbiye Askeri Müze 30 Ağustos Zafer Salonunda coşkuyla kutladı

Törene 24.Dönem Milletvekili Oktay Öztürk, 23.Dönem Milletvekili Turan Kıratlı, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu, ÇSD Başkanı Hüseyin Öztürk’ün yanı sıra iş dünyasından pek çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Kavram MYO Mütevelli Heyeti Başkanı Bahattin Durmuş konuşmasında çözüm ortaklarına ve okula emeği geçenlere teşekkür ederken öğrencilere şöyle seslendi; “ Sevgili Kavram Mezunları, Türkiye’nin geleceği sizlersiniz. Reel sektör bundan sonra Kavram mezunlarının farkını daha iyi anlayacak. Çünkü sizler her anlamda tam donanımlı olarak iş hayatına giriyorsunuz.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

17 programdan mezun olan ve diplomalarını alan öğrenciler pop müziğin parlayan yıldızlarından Tarkan ile yaptığı düetle adından söz ettiren Emir ve Nazan Şoray ile birlikte keplerini havaya atarak şarkılarla coştular.

Konuşmaların ardından okul birinci, ikinci, üçüncüleri ve program birincileri ödüllerini aldılar. Mezun öğrencilerden okul birincisi Esra Turp ödülünü Jolly Tur Acenteler Müdürü Murat Kuduzcu’dan, okul ikincisi Dilan Güneş ödülünü 24.dönem Erzurum milletvekilinden alırken, okul üçüncüsü Burak Satıcı ise ödülünü 23.dönem Milletvekili Turan Kıratlı’dan aldı.

Haberin Devamı