Uğur Alkapar Yeni moda ikonu
HABERİ PAYLAŞ

Yeni moda ikonu

Haberin Devamı

Amerikalı model Bella Hadid bu ayki Glamour Dergisi’ne kapak oldu. Artık her ay bir, bazen iki derginin kapağında zaten. Kendisinden önce meşhur olan ablası Gigi Hadid’in pabucunu yavaş yavaş dama atıyor, moda ikonluğu tahtına kendisi kuruluyor.

GELİYORLAR!

Zorlu PSM yeni sezon programını açıkladı. Kasım’daki Moderat ve Kadebostany bizi heyecandan heyecana sürükledi. Mart ayında gelecek olan ‘Batı Yakasının Hikayesi’ müzikali ise havalara uçmamıza sebep oldu. Yıl boyunca Zorlu PSM’de daha birçok gösteri ve müzisyen sahne alacak.

3 milyon dolarlık hırsızlık

Amerika turnesindeki şarkıcı Drake’in başına beklenmedik bir hırsızlık geldi: Tur otobüsünde tuttuğu ve sahnede kullandığı takılar çalındı! 3 milyon dolarlık altın ve değerli taşlardan oluşan aksesuarları çalan 2 kişi aranıyor. Drake, güvenlik görevlilerine, işlerini düzgün yapmadıkları gerekçesiyle ateş püskürdü.

SÖRFÇÜLERE BAYILDI

Avustralyalı manken Miranda Kerr bir bikini markasının tanıtım kampanyası için objektif karşısına geçti. Birbirinden yakışıklı erkek modellerle poz veren Miranda Kerr çekimde sörf kullanılmasına bayıldı. Çünkü memleketi Avustralya, sörf cenneti olarak biliniyor.

JUSTIN’İN İZİNDEN

Geçen yıl Justin Bieber yeni çıkan elektronik kaykay ‘hoverboard’a bindiğinde olay olmuştu. Şu an Türkiye’deki tek ‘boyband’ diyebileceğimiz Boycott grubu da Justin’i örnek aldı. ‘Döner Gelir’ isimli şarkılarının klibini bir tür hoverboard olan ‘speedroll’ler üzerinde çektiler. Durmadan dönüyorlar, geliyorlar, gidiyorlar...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder