Pazar Postası Yeni moda tatil: Kişiye özel hizmetli
Paylaş
Yeni moda tatil: Kişiye özel hizmetli

Yeni moda tatil: Kişiye özel hizmetli

Merve Özaytekin

Haberin Devamı

mozaytekin@posta.com.tr

Değişen tatil trendlerine ayak uyduran, daha iyinin ve farklının peşinde olan oteller her geçen gün bizi şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bodrum-Türkbükü’nde açılan The Suu Hotels de bunlardan biri. ‘Exclusive Lifestyle Small’ anlayışını Kosta Rika’dan Türkiye’ye getiren bu hotel, doğanın içindeki konumu, kişiye özel yaşam biçimi, özel uşak hizmeti ve organik ürünleriyle dikkat çekiyor.

Yerel kültür ve lüksü bir araya getiriyor

Xantos Francesco Corleone, dünyanın çeşitli bölgelerinde çok özel otellerde konaklamasıyla tanınıyor. Avrupalı gezgin, misafir beklentilerini, otellerin müşteri ağırlama anlayışını çok iyi gözlemliyor. Sonunda tecrübeleriyle ‘Exclusive Lifestyle Small’ anlayışını geliştiriyor. Bu konseptte yerel kültür, kişiye özel yaşam biçimi ve lüks bir arada sunuluyor. İlki Kosta Rika’da açılan, geçtiğimiz günlerde de gözde tatil beldesi Bodrum-Türkbükü’nde hizmete giren The Suu Hotels’de yeni moda lükse dair aradığınız her şeyi bulacaksınız

Haberin Devamı

Hoşgeldin kokteyli ve çiçeklerle karşılama

The Suu Hotels, Türkbükü’nde muhteşem deniz manzarasına sahip bir tepede yer alıyor. The Suu Hotels, Türkbükü’nde muhteşem deniz manzarasına sahip bir tepede yer alıyor. Otel, her yıl yerli-yabancı binlerce turistin gözbebeği olan ve müthiş partileri, plajları ve hızlı gece hayatıyla anılan Türkbükü’nde konumlanmış. Ama burada yapacağınız tatilin gürültülü ve hareketli olmasından endişe ediyorsanız bu da son derece yersiz. Çünkü Türkbükü’nün çılgın eğlence anlayışına rağmen The Suu Hotels, konuklarına sakin, huzur dolu bir ortamda tatil imkanı sağlıyor.

Türkbükü’nde yer alan otele adımınızı attığınız anda bambaşka bir dünyanın kapısından içeri giriyorsunuz. Önünüzde deniz manzarası, arkanızda ise yeşilliklerle çevrili olan The Suu Hotels kapıdan girerken misafirlerini mis kokulu çiçekler ve ‘Hoşgeldin’ kokteyli ile karşılıyor. Doğanın içinde bulunan The Suu Hotels’de 8 villa yer alıyor.

Tasarım harikası 48 suitten oluşan villaların 4 adeti 120 metrekarelik, 2 adeti de 200 metrekarelik. Deniz manzaralı odalarda misafirler için her türlü konfor düşünülmüş. Her suitin büyük bir salonu, tam donanımlı açık mutfağı ve jakuzisi bulunuyor. Plazma televizyon, CD çalar, radyolu iHome, espresso kahve makinesi detaylardan sadece birkaçı. Banyolarda televizyon, Xantos Francesco Corleone kozmetik ürünleri, vücut yağ oranlarını gösteren özel terazi de otelin fark yaratan unsurları. Yani The Suu Hotels’in suitlerinde evinizde aradığınız her türlü detayı bulmanız mümkün.

Haberin Devamı

Uşaklar 24 saat hizmette

The Suu Hotels hizmette de sınır tanımıyor. Otele girdiğiniz andan itibaren tatil boyunca, 24 saat emrinize amade olacak butler’lar yani ‘size özel uşaklar’ tarafından karşılanıyorsunuz. Her suit’te misafirlere özel hizmet veren iki butler’dan biri kadın, biri de erkek. 24 saat boyunca hizmetinizde olan butler’lar size evinizden daha rahat hissettiriyor. Dilerseniz odanıza gelip yemeğinizi yapıyor, isterseniz misafirlerinizi ağırlarken size yardımcı oluyor, dilerseniz parti organize etmenize yardım ediyor.

Haberin Devamı

Ayrıca otelde 24 saat yeme-içme hizmeti sunuluyor. The Suu Hotels’de yemek çok önemli. Çünkü misafirlere en iyi, en taze malzeme ile her damak zevkine hitap eden özel The Suu Hotel’in bünyesindeki The Gusto Restaurant’ı da çok seveceksiniz. Burada tüm yemeklerde organik ürünler kullanılıyor. Ayrıca otelin ‘Votka ve Havyar Barı’ da tatilinizi unutulmaz kılmak için sizi bekliyor.

Fashion Havana Beach Club'ta VIP hizmet

The Suu Hotels, toplam 9 havuza sahip. Her villanın kendine özel bir havuzu var. Bir de ortada herkesin kullanabildiği büyük bir havuz bulunuyor. Ayrıca istediğiniz her an otelden kalkan shuttlelar ücretsiz olarak sizi plaja götürüyor, istediğiniz zaman da geri getiriyor. Otele sadece 10 dakika uzaklıktaki Fashion Havana Beach Club’da VIP bölümünde zamanınızı geçirebiliyor, Türkbükü’nün masmavi denizinin keyfini çıkarıyorsunuz.

Otelde vakit geçirmek, bakım yaptırmak istiyorsanız, yine The Suu Hotels’in SPA hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Terapiler özel ve doğal baharatlar eşliğinde yapılıyor. Masaj sonrası vücudunuza mineralli banyo tuzlarıyla özel bakım da yaptırabilir, kendinizi şımartabilirsiniz. The Suu Hotel’de müzik de unutulmamış. Ünlü DJ Tarık Koray tarafından yapılan müzik otelin her hafta yapılan partilerinde misafirleri coşturuyor.

Haberin Devamı

Her zevke özel, farklı tatil programı

The Suu Türkbükü’nde bu eşsiz tecrübeyi yaşamak, lüksün tadını çıkarmak istiyorsanız, 200 metrekarelik suitlerin fiyatı 480 Euro, 120 metrekarelik suitler ise 280 Euro. Kiraladığınız suitte parti vermek isterseniz dilediğiniz sayıda misafir çağırabilirsiniz. Bodrum’un gün batımına karşı, terasta dostlarınızla keyifle içkinizi içmek için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. The Suu Hotels ayrıca özel paketler de sunuyor. Otel, yeni evlenen çiflere balayı paketi, golf ile tanışmak isteyenlere golf paketi sunuyor. Tek yapmanız gereken ne istediğinizi bilmek ve tercihinizi yapmak!

Dünyaya yayılıyor

Teresa Alfonso ve Türk ortağı Cenk Kınay tarafından ilk olarak Kosta Rika’da kurulmuş olan The Suu Hotels, Bodrum Türkbükü’nün ardından yakında Kosta Rika’nın dünyaca ünlü doğal parkı Manuel Antonio’nun sınırındaki yerini de alacak. Ayrıca The Suu Hotels, 2015 yılına kadar Asya, Marakeş, Mikanos, Meksika Riviera Maya, İbiza, Mayorka, St. Barts ve Tunus’taki diğer şubelerini de açacak.

The Suu Hotel, Türkbükü-Bodrum TEL: 0252 377 50 60