Yaşam Yeni Örümcek Adam kim olacak?

Yeni Örümcek Adam kim olacak?

Paylaş
Yeni Örümcek Adam kim olacak?

"Örümcek Adam-Spider Man" serisinde, ünlü çizgi karaktere beyazperdede can veren Tobey Maguire'ın bu rolü bırakmasından sonra gözler yeni adaylara çevrildi

"Örümcek Adam" rolünün adayları arasında sinema dünyasının 10 tanınmış oyuncusunun ismi geçiyor. "Empire" sinema dergisinin İngiltere baskısı, "Spider Man-Peter Parker" rolü için ismi geçen adayları duyurdu.

"Harry Potter" rolüyle tanınan Daniel Radcliffe, "Alacakaranlık-Twilight" serisinin parlayan yıldızı Robert Pattinson ile "Brokeback Dağı-Brokeback Mountain" filminin oyuncusu Jake Gyllenhaal da adaylar arasında bulunuyor.

Filmin "Örümcek Adam"ın lise yıllarından başlayan konusu nedeniyle sinema dünyasının 30’lu yaşlardaki aktörlerinin şansının az olduğu belirtilirken, bu rol için yarışan 10 aday şöyle:

Zac Efron: "High School Musical" serisiyle tanınan 23 yaşındaki oyuncu, son olarak "Charlie St. Cloud" adlı yapımda rol aldı. Sinema dünyasının tanınmış ismi, yakışıklılığı ve sempatikliğiyle özellikle genç kızların yoğun ilgisini çekiyor.

Jim Sturgess: "Across the Univers", "21", "Fifty Dead Men Walking" adlı filmlerle tanınan aktör, oyun gücüyle Peter Parker rolünü üstlenmeye aday.

Reeve Carney: Broadway’de sahnelenecek olan "Örümcek Adam" müzikali için ismi geçen Carney, beyazperdedeki adaylar arasında da bulunuyor.

Anton Yelchin: "Terminator Salvation" filminde "Kyle Reese" rolünü üstlenen Yelchin de "Örümcek Adam" rolünün adayları arasında yer alıyor.

Daniel Radcliffe: Sinema dünyası, Daniel Radcliffe ile 2001 yılında "Harry Potter ve Felsefe Taşı" adlı filmle tanıştı. Seri, 2002’de "Harry Potter ve Sırlar Odası", 2004’te "Harry Potter ve Azkaban Tutsağı", 2005’te "Harry Potter ve Ateş Kadehi" ile sürdü.

Aaron Johnson: Gençlik filmleriyle tanınan oyuncunun "Örümcek Adam" rolünün güçlü adayları arasında tutunup tutunamayacağı merak ediliyor.

Joseph Gordon-Levitt: "Rock From the Sun" İsimli filmle tanınan ve "G.I. Joe: The Rise of Cobra" filminden sonra pek ortada görünmeyen oyuncunun da 30’lu yaşlarda olması dezavantaj gibi görünüyor.

Robert Pattinson: "Alacakaranlık-Twilight" serisinin 23 yaşındaki yakışıklı vampiri Pattinson da "Örümcek Adam" adayları arasında yer alıyor. Seride "Edward Cullen" rolünü üstlendikten sonra yıldızı parlayan oyuncu, "Harry Potter" serisindeki "Cedric Diggory" karakteriyle tanınmıştı.

Jake Gyllenhaal: İki eşcinsel kovboyun ilişkisini anlatan "Brokeback Dağı-Brokeback Mountain" filmiyle de tanınan Gyllenhaal, vizyona girmeye hazırlanan "Brothers" adlı yapımda da eski "Örümcek Adam" Tobey Maguire’ın kardeşini canlandırdı.

Josh Hutcherson: Çocuk yaşta beyazperdede görülen Hutcherson da rolün iddialı adayları arasında gösteriliyor.

Haberin Devamı