Selin Çakar Yeni sezona notlar
HABERİ PAYLAŞ

Yeni sezona notlar

Haberin Devamı

Malum bugün 1 eylül. Diziler için pek de iç açıcı geçmeyen yaz sezonu nihayet bitti. Yaz boyunca televizyondan fazlasıyla uzaktım. Vaktim ve fırsatım oldukça seyrettiğim tek dizi Show Tv’de yayınlanan ‘Gülümse Yeter’ oldu.
Geçen yaz ‘Kiralık Aşk’ın kopardığı fırtınayı koparabilen bir iş olmadı bu yaz. Belki birkaçı yaprak kımıldatmıştır.
Yeni dizilerin az bir kısmı yayına girmek için eylül ayını beklemedi. Kanal D’nin Bodrum Masalı, FoxTv’nin ‘Bana Sevmeyi Anlat’ ve ‘Rüzgarın Kalbi’ dizileri ve Atv’nin ‘Seviyor Sevmiyor’u şimdilik sınıfı geçmiş görünüyorlar. Şimdilik diyorum çünkü asıl yarış Ekim ayında başlayacak gibi.

Kısa kısa

  • Bodrum Masalı iyi başladı ve ikinci bölümüyle de reytingini yükseltmeyi başardı. Önümüzdeki haftalarda hikaye daha da hareketlenecek gibi. Evren’in hapse girişi, Gözde’nin posta kutusuna bıraktığı kağıt ortalığı karıştıracak. Yıldız’ın yıllarca aynı yastığa baş koyduğu adamla ilgili öğreneceği çok şey var. Bu arada ne dersiniz; Ateş, Faryalı’nın oğlu olabilir mi?
  • Bana Sevmeyi Anlat ilk bölümüyle hikayeye hızlı bir giriş yaptı. Her şey bir anda oldu ve bitti. Elbette bölümü bu şekilde verirken bir bildikleri vardır. Belli ki hikaye başka temeller üzerine kurgulanacak. Merakla bekliyorum. Bu arada ‘Sermet Karayel’i izlemeye doyamamış biri olarak ‘Haşmet’ hasretimi giderdi. Mustafa Üstündağ’ın oyunculuk gücü Haşmet’i gözümüzde çok başka yerlere taşıyacak.
  • Rüzgar’ın Kalbini ve Seviyor Sevmiyor’u henüz izleyemedim. Ama okuduğum yorumlar merak etmeme sebep oldu. En kısa zamanda her iki diziyi de seyredeceğim.
  • Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ ‘Cesur ve Güzel’ dizisi için bir araya geldi. Yeni sezon için beni en çok heyecanlandıran işlerden biri de bu oldu.
  • Bir başka iddialı yapım ise Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin başrollerini paylaşacağı ‘İçerde’ dizisi. Dizinin ilk tanıtımı polisiye bir hikayenin ip uçlarını veriyor. Belli ki hayat iki kardeşi çok başka yollara sürükleyecek. Bir sonraki tanıtım daha açıklayıcı olacaktır ama kadroda Rıza Kocaoğlu, Mustafa Uğurlu gibi isimleri görünce ne seyredeceğimizi merak etmemek elde değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder