Gündem Yeni terliği için öldü

Yeni terliği için öldü

Paylaş
Yeni terliği için öldü

Denizli'de arkadaşları ile balık tutmak için gölete giden Ramazan Tabak'ın yeni alınan terliği suya düştü. Terliğini almak için suya giren Ramazan Tabak girdaba kapılarak boğuldu

UYARILARA ALDIRMADILAR

Haberin Devamı

Denizli’de ilköğretim okulu 7’nci sınıf öğrencisi Ramazan Tabak (13), 11 yaşındaki kardeşi Sezer Tabak ve 4 arkadaşıyla balık tutmak için Gökpınar Baraj Göleti’ne gitmişti.

‘Dikkat girdaplı bölge. Yüzmek tehlikeli ve yasaktır’ yazılı uyarı levhalarına aldırış etmeyen 6 çocuk, göleti çevreleyen tel örgüleri aşıp balık tutmaya başladı. Bu sırada Ramazan Tabak’ın ayağındaki terliklerden biri çıkıp suya düştü.

BABASI İŞSİZ, ANNESİ İSE İŞÇİ

Ramazan Tabak’ın annesi Hülya (33) ile babası Ceylan Tabak (37) ayrı yaşıyordu. Ramazan’ın babası işsiz, annesi ise asgari ücretle çalışan bir tekstil işçisiydi. Ramazan’a terliği yeni alınmıştı.

Bu terliği kaybederse ailesinin yeni terlik almaya maddi gücü yetmeyecekti. Bu yüzden terliği almak için suya girdi. Fakat girdaba kapılıp suyun derinliklerinde kayboldu. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri Ramazan’ın cesedini yarım saat sonra sudan çıkardı.

Haberin Devamı