Ekonomi Yeni uydu kente lüks evler

Yeni uydu kente lüks evler

Paylaş
Yeni uydu kente lüks evler

Emlak Konut GYO güvencesi ve Cihan İnşaat-Konut Yapı ortaklığıyla İstanbul Bahçekent'te inşa edilen ‘Avrupark Hayat' projesinde satışlar başladı. Projede bin 95 konut ve 81 mağaza var. Daire fiyatları ise 220 bin liradan başlıyor

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, bölgeye inandıklarını ve o nedenle Bahçekent’te ikinci bir projeye start verdiklerini söyleyerek, “Bölgedeki ilk projemiz ‘Avrupark Bahçekent’ten ev alanlar 2015’ten bu yana çok kar etti. Avrupark Hayat’ta da benzer bir başarı hedefliyoruz” dedi.

Kampanya ve ödeme koşullarıyla ilgili de bilgi veren Pala, “Peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapıyoruz. Satışlarımıza 'Biz bize yeteriz' ödeme kampanyasıyla devam ediyoruz. Bu kampanyayı 30 Kasım’a kadar sürdürmeyi planlıyoruz. 42 ay firma bünyesinde vade farksız taksitlendirme yapıyoruz. Öte yandan aidatların düşük tutulması için çalışmalar yürütüyoruz. Aidatları ortalama 200-250 lira bandında tutmaya çalışıyoruz. Teslimleri ise 36 ay içinde yapacağız” bilgilerini verdi.

"YENİ PROJELERDE BÜYÜK ROL OYNUYORUZ"


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise, “Doğu-Batı aksında büyüyen İstanbul, son dönemde yapılan üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm projeleri ile kuzeye doğru büyüme gösteriyor. Bu çerçevede Emlak Konut olarak gelişim akslarında yeni projeler üretilmesinde büyük rol oynuyoruz. Bu akslardan biri olan İstanbul’un yükselen değeri planlı alt yapısı, kentsel hizmetleri ile ön plana çıkan Bahçekent bölgesinde ‘Avrupark Hayat’ projemize inancımız tam. Avrupark Hayat ile bölgenin daha modern bir çehreye kavuşacağına inanıyorum” dedi.

12 BLOK VAR


12 konut bloğunun bulunduğu projede; büyüklükleri 63 metrekare ile 174 metrekare arasında değişen 21 daire tipi var. Daireler 1+1 den 4+1’e kadar değişiyor.

ŞEHİR PARKINA KOMŞU


‘Avrupark Hayat’ projesinin konumlandığı Bahçekent bölgesi, 20 bin konutluk yaşam alanı, ticari alanları, sağlık kompleksleri, eğitim kurumları ve geniş sosyal donatılarıyla kendi kendine yeten bir uydukent olarak ön plana çıkıyor. Bölge, TEM otoyoluna yakınlığı ve Bahçeşehir’e 5 dakikalık mesafede olmasıyla dikkat çekiyor. Bölgenin ve ‘Avrupark Hayat’ projesinin; Silivri banliyö tren hattı, metro, üçüncü köprü bağlantı yolu ve üçüncü havalimanı gibi planlanan dev projeler tamamlandığında daha da değerli hale gelmesi bekleniyor. Bölge; Emlak Konut GYO tarafından yapılarak hizmete açılan şehir parkı ‘Hayat Park’a da ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı