Magazin Yeni yaşını yine Paris'te kutlayacak

Yeni yaşını yine Paris'te kutlayacak

Paylaş
Yeni yaşını yine Paris'te kutlayacak

Kurban Bayramı tatilinde, Paris'te sevgilisi Derin Mermerci ile sadece OK Dergisi'nin objektiflerine yakalanan Cem Uzan, şu sıralar 51'inci doğum günü partisinin hazırlıklarıyla uğraşıyor

Türkiye’de, en son, boşanmak üzere olduğu eşi Alara Koçibey‘in Da Mario Restoran’da düzenlediği sürpriz partiyle 49’uncu yaşını kutlayan Uzan, 50’nci yaşını geçtiğimiz yıl Paris’teki Ritz Otel’de kutlamıştı.

Haberin Devamı

Uzan, doğum günü partilerinin en güzelini 26 Aralık 2010 Pazar günü düzenleyecekmiş... Avrupa sosyetesinden ve İstanbul’dan da birçok ünlü bu doğum gününe davetliymiş. Partinin organizatörleri ise Cem Uzan’ın yakın arkadaşları Emre Ergani ve Celal Çapa imiş.

Mekânın adı henüz belli değilmiş. Belki, evde özel bir parti de yapabilirlermiş. Zaten, kankalar Çapa, Ergani ve Uzan, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda Paris’te bir araya gelerek doğum günü partisinin programını birlikte yapmışlar.

Doğum günü partisine davetli olarak katılacak isimlerden tahmin ettiklerim arasında Osman Merzeci, Celal Şebnem Çapa, Mustafa Toner, Mehmet-Şebnem Dereli var. İstanbul’dan Paris’e ünlü bir DJ götürecek olan Cem Uzan, geçtiğimiz yıl 50’nci yaşını gönlü boş kutlamıştı. Uzan bu kez yeni yaşını güzel sevgilisi Derin Mermerci yanındayken kutlayacak.

Haberin Devamı