Advertorial Yeni yıl kutlamaları Emaar Square Mall’da başladı
Sponsorlu

Yeni yıl kutlamaları Emaar Square Mall’da başladı


Paylaş
Yeni yıl kutlamaları Emaar Square Mall’da başladı

Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, 2018 yılına girmek için geri sayıma başladı. Yeni yıla hazırlanan Emaar Square Mall’da Aralık ayı boyunca düzenlediği birbirinden güzel ve ilginç etkinlikler ile ziyaretçilerini bekliyor. 09 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen Ceza konserini takiben 17 Aralık tarihinde Kalben, 22 Aralık’ta Kenan Doğulu ve 30 Aralık tarihinde Teoman konseri yapılacak.

Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, yeni yıl hazırlıklarına şimdiden başladı. Özel ışıklandırmalar ile ışıl ışıl bir yılbaşına hazırlanan Emaar Square Mall, Aralık ayı boyunca bir çok konsere ev sahipliği yapacak. Ayrıca yine tüm ay boyunca sosyal medya üzerinden hediye avı etkinliğine imza atacak Emaar Square Mall’un sosyal medya hesaplarını takip edenler yeni yıla özel hediyeler kazanacaklar.

Emaar’da Tüm Ay Boyunca Müzik Keyfi Devam Ediyor
22 Aralık’ta Kenan Doğulu ve 30 Aralık tarihinde Teoman konseri yapılacak. Tüm konserlerin ücretsiz olduğu etkinlikte müzik her yanı saracak.
Emaar’da ay boyunca sürecek sokak müzisyenleri ve kortejlerle müzik keyfi kesintisiz devam edecek.



Emaar Square Mall’da Zubizu Alışveriş Şenliği
Emaar Square Mall’un yeni yıl etkinlikleri kapsamında sabırsızlık ile beklenen en önemli etkinliği ise 22-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri olacak. Zubizu Yılbaşı Alışveriş Günleri ile Emaar Square Mall ziyaretçileri yılbaşı alışverişlerini özel avantajlar ile yapacak.

Detaylı bilgi için lütfen tıklatın>>

Türkiye’nin en iyi ‘Sokak Lezzetleri’ Emaar Square Mall’da
Emaar Square Mall, İstanbul’un sokak lezzetlerini ağırlıyor. İçli köfteden nohutlu pilava İstanbul sokaklarının vazgeçilmez lezzetleri Aralık ayı boyunca haftasonları Emaar Square Mall Turkish Village’de yer alıyor. Yemek tasarımcısı, sokak lezzetleri araştırmacısı ve Türk mutfağı üzerine yurtdışında seminerler veren Gamze İneceli tarafından tasarlanan “Sokak Lezzetleri Festivali”nde İstanbul’un sokak lezzetlerinin yer aldığı Beyoğlu, Kasımpaşa, Zeyrek, Balat ve Beşiktaş semtlerinin tanınan isimleri yer alıyor.
İstanbul’un karakterini ve nabzını belirleyen “Sokak Lezzetleri Festivali”nde içli köfteden, çiğköfteye, elde börekten, nohutlu pilava ve tatlıya kadar Türkiye’ye özel ve sadece sokaklarda el arabalarında bulunabilen pek çok tat, meraklıları bekliyor. Kaybolmaya yüz tutmuş geleneklere sahip çıkmak, yetişen nesillere ve ziyaretçilerine bu kültürü aktarmayı amaçlayan Emaar Square Mall, Sokak Lezzetleri Festivali’ne aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak da yaklaşıyor.
Damaklardan kolay kolay silinmeyecek lezzetleri kaçırmamak için yolunuzu Emaar Square Mall’a çevirin.

Mobil restoran ve kafe trendi İstanbul Lezzet Festivali ile Emaar Square Mall’da
Anadolu Yakası’nın yepyeni yaşam merkezi Emaar Square Mall, ABD’den dünyaya yayılan mobil restoran ve kafe konseptini Türkiye taşıyan İstanbul Lezzet Festivali’ni ağırlıyor. Özel tasarlanmış araçlar ile her yerde hizmet veren mobil restoran ve kafeler 31 Ocak tarihine kadar Emaar Square Mall’da açık alanda yer alacak.
Ürettikleri özel “ekmek arası” yiyecekler ile Uzakdoğu mutfağı ve Türk damak tadını harmanlayan GANGON, sosisli sandviç, Kıyburger ve Corn Dog gibi lezzetleri sunan Carnaval Caravan, 3. Nesil kahve ve ev yapımı kurabiyeleri ile Manivela ve Tophane’de başladıkları yolculuklarına “gezici kahve dükkanı” konsepti ile devam eden Ozo Coffee On the Road, İstanbul Lezzet Festivali kapsamında 31 Ocak tarihine kadar Emaar Square Mall’da olacak.

Detaylı bilgi için lütfen tıklatın>>

Atlı Karınca İle Çocukluğunuza Dönün
Emaar Square AVM’nin eşsiz yılbaşı süslemeleri, benzersiz atmosferi ve ışıl ışıl atlıkarıncası ile hem siz hem de minikler çocukluğunuza dönebilirsiniz.

Kendinize ve Sevdiklerinize En Güzel Hediye
Dijital Kartpostal Tasarlama: 8-10 Aralık
Emaar Square Mall yeni yıl etkinlikleri kapsamında ayrıca, 8 – 10 Aralık tarihleri arasında sanal gerçeklik gözlüğü ile 3 boyutlu resimler yapmaya imkan tanıyan Google Tilt Brush kullanarak ziyaretçiler, kendi yaptıkları yeni yıl kartlarınızı hazırlayabilirsiniz.
Aynı zamanda Hediye Paketleme Atölyesinde sevdikleriniz için aldığınız hediyeleri şık paketlerle sunmak için hediye paketleme atölyelerine katılabilirsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen tıklatın>>