Advertorial Yeni yılı Ferhat Göçer şarkıları ile Grand Tarabya’da karşılayın
Sponsorlu

Yeni yılı Ferhat Göçer şarkıları ile Grand Tarabya’da karşılayın


Paylaş
Yeni yılı Ferhat Göçer şarkıları ile Grand Tarabya’da karşılayın

Rüya gibi bir manzaraya sahip The Grand Tarabya, sevdiklerinizle yeni bir yılı sabırsızlıkla beklerken her şeyin kusursuz olması için hazırladığı yılbaşı programıyla 2018 yılını unutulmaz bir merhabayla karşılıyor. The Grand Tarabya’nın ihtişamlı balo salonu The Grand Ball Room yeni yıl menüsüyle, damaklarda iz bırakacak. Unutulmaz bir tadım deneyiminin yanı sıra Türk müziğinin güçlü ismi Ferhat Göçer ve orkestrasının şarkılarıyla dolu dolu bir yılbaşı eğlencesi sizleri bekliyor.

Şehrin kült oteli The Grand Tarabya, kaliteli hizmet anlayışıyla özel günlerin de değişmez ev sahibi olmaya devam ediyor. Yeni yılı karşılarken farklı ve unutulmaz bir kutlama deneyimi arzulayan konukları için A dan Z’ye dopdolu bir program hazırlayan The Grand Tarabya, yılbaşına özel zengin menü ve kaliteli müzik eşliğinde her anı keyif verecek bir yılbaşı eğlencesi için misafirlerini bekliyor. The Grand Tarabya’nın görkemli balo salonu The Grand Ball Room’un zengin yeni yıl menüsüne Ferhat Göçer ve orkestrası müzikleriyle eşlik ediyor. Yılbaşına özel titizlikle seçilen eserlerin yer aldığı canlı müzik performanslarıyla gece hiç bitmesin isteyeceksiniz.



Ferhat Göçer ve orkestrasıyla gece boyu eğlence
The Grand Tarabya yeni yılı karşılarken tüm misafirlerini müziğin popüler ismi Ferhat Göçer ve orkestrasının keyifli performansıyla sınırsız eğlenceye davet ediyor. Oturma düzeni ve sahne organizasyonunu dinleyenler için en konforlu şekilde organize eden The Grand Tarabya, Ferhat Göçer’in zengin repertuarıyla konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı eğlencesi vadediyor. The Grand Tarabya’nın görkemli balo salonunda gerçekleşecek gecenin başında Ferhat Göçer’in güçlü orkestrası yerli yabancı birçok esere yer verdikten sonra sahneyi Ferhat Göçer’e bırakacaklar. Daha sonra Ferhat Göçer’in sahneye çıkışıyla birlikte en sevilen şarkılar hep bir ağızdan söylenecek.

Diba Bar’da kesintisiz yılbaşı eğlencesi ve çeşit çeşit kokteyl geçidi
The Grand Tarabya’nın seçkin barı Diba Bar yeni yıla kesintisiz eğlenceyle girmek isteyen konukları için canlı DJ performanslarına ev sahipliği yapacak. Dileyen konuklar Diba Bar’da dans ve müzik eşliğinde eğlenirken Diba Bar’ın özel kokteyl seçeneklerini de tatma imkanı bulacak.



Sürpriz tatlar yeni yıl menüsünde
The Grand Tarabya’nın balo salonu The Grand Ball Room’da servis edilen yeni yıl menüsü mutfağın usta ellerinden çıkan özel lezzetlerle hazırlandı. Haydariden, Babagannuşa, Zahter salatasından Muhammaraya kadar Türk Mutfağı’nın en sevilen mezelerinin yanı sıra dünya mutfağından Türk damak zevkine modern sunumlar ile uyarlanmış mezeleri de yeni yıl menüsünün öne çıkan tatları arasında yer alıyor. The Grand Tarabya yılbaşı menüsünde Fransız Mutfağı’nın ünlü lezzeti Volovanın damaklarda iz bırakacak sürpriz yorumu da çok konuşulacak lezzetlerin başında geliyor. Büyük Tarabya Otel’in menüsünde uzun yıllar konuklarına ikram ettiği bu özel lezzet yeni yorumuyla yılbaşı menüsünün en iddialı tatlarından. Hafif ve lezzetli Limon Sorbeyle devam eden yılbaşı menüsünün ana yemek sunumunda ise sezonun en taze balığı olarak yine modern bir sunum ile narenciye ve tarhun ile marine edilmi poşe deniz levreği yer alıyor. Ayva Püreli Türk Kahveli Mousse’la ağzınızı tatlandıracak bir final ise yeni yılda sizleri bekliyor.

Yeni yılın ilk gününü The Grand Tarabya’da karşılayın

Ferhat Göçer ve orkestrasının sahne alacağı The Grand Ball Room’da yılbaşı akşamı için belirlenen limitsiz içki dahil yılbaşı menüsünün fiyatı kişi başı 1. kategori 260 € 2. kategori ise 235 € olarak misafirlerine sunuluyor.
The Grand Tarabya Konaklamalı 1. Kategori Yılbaşı Paketleri 1 gecelik
Deluxe Bosphorus + Yılbaşı gala gecesi + Yılbaşı brunch’ı 2 Kişi 729 €
Güney Suite + Yılbaşı gala gecesi + Yılbaşı brunch’ı 2 Kişi 1.585 €
The Grand Tarabya Konaklamalı 1. Kategori Yılbaşı Paketleri 2 gecelik
Deluxe Bosphorus + Kahvaltı + Yılbaşı gala gecesi + Yılbaşı brunch’ı 2 Kişi 879 €
Güney Suite + Kahvaltı + Yılbaşı gala gecesi + Yılbaşı brunch’ı 2 Kişi 1.845 €
2 gecelik konaklamalarda Therapia Spa ‘da %10 İndirim Hakkı
The Grand Tarabya Konaklamalı 1. Kategori Yılbaşı Paketleri 3 gecelik
Deluxe Bosphorus + 2 Gün kahvaltı + Yılbaşı gala gecesi + Yılbaşı brunch’ı 2 Kişi 969 €
Güney Suite + 2 Gün kahvaltı + Yılbaşı gala gecesi + Yılbaşı brunch’ı 2 Kişi 2.095 €
3 gecelik konaklamalarda Therapia Spa ‘da %15 İndirim Hakkı
0-6 yaş çocuklar için paket ücretsizdir.
7-11 yaş için paket üzerinden %50 indirim uygulanacaktır.
Fiyatlara KDV dahildir.

Rezervasyon için
Tel : (0212) 363 33 10